Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - BOSCH a inaugurat astazi noua cladire de birouri a Centrului de Inginerie din Cluj
BOSCH a inaugurat astazi noua cladire de birouri a Centrului de Inginerie din Cluj
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 09 Iul 2020 14:10
Bosch, lider global in furnizarea de tehnologii si servicii, a inaugurat, oficial, noua cladire de birouri a Centrului de Inginerie Bosch din Cluj. Lucrarile de constructie au inceput in martie 2018 si au fost finalizate in luna februarie a anului 2020. In timp, investitia totala in proiect a atins pragul de 30 de milioane de euro. Noua cladire acopera o suprafata totala construita de 17.500 de metri patrati, cu peste 10.000 de metri patrati de spatii de birouri moderne, personalizate, concentrate pe zone de lucru interconectate. Cladirea de birouri de ultima generatie este situata in inima orasului Cluj-Napoca, in incinta campusului de software DaVinci Plaza, si gazduieste peste 500 din numarul total de aproximativ 800 de angajati ai Centrul de Inginerie din Cluj care contribuie la viitorul mobilitatii, relocati din alte cladiri de birouri din localitate. „Bosch continua sa vada un potential considerabil in Romania, iar inaugurarea noului sediu al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj subliniaza angajamentul nostru fata de tara”, a declarat Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch si reprezentantul Grupului Bosch in Romania. „Continuam sa oferim angajatilor nostri resurse si facilitati care sa ii sprijine in imbunatatirea calitatii procesului de inovatie”, a adaugat Boldijar.
Prezidat de reprezentantii companiei, evenimentul de taiere a panglicii s-a bucurat de prezenta autoritatilor locale, partenerilor academici, precum si a membrilor relevanti ai Camerei de comert si Industrie Romano-Germane. „Am finalizat aceasta constructie, chiar in centrul orasului Cluj-Napoca, ca parte a campusului de software modern DaVinci Plaza, pentru a evidentia potentialul activitatilor noastre in regiune. Este un proiect pe care il datoram si echipei noastre extrem de motivate si nenumaratilor ambasadori si voluntari Bosch. Noua cladire completeaza, in maniera ideala, birourile si laboratoarele noastre de ultima generatie din Jucu”, a afirmat Dennis Raabe, fostul director al Centrului de Inginerie Bosch Cluj, care a finalizat cu succes acest proiect. „Sunt mandru sa inauguram astazi aceasta noua cladire in care peste 500 dintre cei 800 de colegi ai nostri lucreaza la cele mai noi proiecte de tehnologie de mobilitate, contribuind la modelarea viitorului conducerii automatizate si conectate. Acesta reflecta contributia noastra la Bosch si povestea de succes a Centrului de Inginerie Bosch din Cluj”, a conchis Raabe.
Bosch ofera angajatilor sai conditii de lucru inspirationale
Aditional spatiilor de lucru inovatoare, cum sunt birourile comune si spatiile deschise, salile de sedinte diversificate, cele de training sau zonele de relaxare concepute la comanda, noua cladire ofera diferite facilitati precum parcare subterana, raste pentru biciclete, centru medical, zona de gimnastica si spatii personalizate, cum sunt zonele de tip Design Thinking sau Hub-ul de Inginerie. Acestea din urma vor deservi atat dezvoltarea proiectelor interne Bosch, cat si ca loc de desfasurare pentru evenimente precum hackatoane, concursuri academice sau alte proiecte dedicate studentilor. Pana la 70 de procente din mobilierul existent in spatiile de birouri a fost conceput si personalizat de mici producatori locali si afaceri de familie, reiterand astfel sprijinul companiei fata de ecosistemul local.
Angajamentul Bosch fata de comunitati si educatie
Locatia centrala a noii cladiri ajuta la promovarea unei interactiuni sporite cu comunitatea din Cluj-Napoca, consolidand astfel parteneriatele strategice ale companiei cu autoritatile locale, companiile partenere, clientii si mediul academic local. In domeniul educatiei, la Cluj, Bosch dezvolta, din 2013, parteneriate de lunga durata cu universitatile locale. In prezent, sunt in derulare trei programe de masterat si trei cursuri universitare dezvoltate impreuna cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si Universitatea Babes-Bolyai. In acest context, compania ofera, anual, peste 50 de burse studentilor talentati.
Cercetare si inovatie la Centrul de Inginerie din Cluj
Centrul de Inginerie Bosch din Cluj acorda o importanta deosebita inovarii continue si lucreaza la proiecte de tehnologie de ultima generatie. Avand o colaborare stransa cu alte centre de cercetare si dezvoltare din reteaua globala Bosch, dar si cu fabrica locala din Jucu, tinerii ingineri din Cluj dezvolta produse cu competente inalte in software, hardware, ingineria fiabilitatii si mecanica. Tehnologia pentru conducerea autonoma, conectata, Internetul lucrurilor, industria conectata (Industria 4.0) si vehiculele electrice, sunt doar cateva exemple din portofoliul de inginerie Bosch din Cluj-Napoca.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMelmas_1octVideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere