Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home
CARPATCEMENT: Compania va avea un nou director general de la 1 ianuarie 2011 Imprimare Email
Producatori & Furnizori 15 Nov 2010 15:05
Incepand cu data de 1 ianuarie 2011, Mihai Rohan a anuntat ca va renunta la functia de director general al Carpatcement Holding, subsidiara locala a grupului, detinuta din anul 2000. “Ultimii 10 de ani de activitate pe care i-am dedicat grupului Carpatcement au fost cei mai plini si mai activi pe plan profesional si au incununat intr-un mod frumos cariera de peste 40 de ani pe care o am in industria materialelor de constructii. Este, insa, momentul sa ma retrag din activitatea operationala, pentru a preda stafeta unui tanar specializat si a putea sa ma dedic mai mult familiei. Las insa Carpatcement Holding pe maini foarte bune”, a declarat Mihai Rohan. Din ianuarie 2011, Mihai Rohan isi va mentine calitatea de presedinte al Consiliului de Administratie al Carpatcement pentru urmatorii doi ani. De asemenea, va continua sa detina si functia de presedinte al Patronatului din Industria Cimentului si Altor Produse Minerale pentru Constructii din Romania (CIROM).
Mihai Rohan va fi inlocuit cu Florian Aldea (47 de ani), care a ocupat, pana de curand, pozitia de director general al CarpatBeton. Pana la 1 ianuarie 2011, Florian Aldea va detine functia de director general adjunct al Carpatcement Holding si va lucra in colaborare cu Mihai Rohan. Florian Aldea are o experienta de 21 de ani in domeniu, lucrand anterior drept coordonator al proiectelor strategice de dezvoltare ale Carpatcement Holding, iar inainte ca sef al sectiei de mentenanta din Sucursala Carpatcement - Fieni.
***
Grupul HeidelbergCement a intrat pe piata locala in 1998, prin achizitionarea fabricilor de ciment de la Fieni, Deva si Bicaz si activeaza prin companiile Carpatcement Holding, Carpat Agregate si CarpatBeton. Pentru informatii suplimentare, www.carpatcement.ro
 
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
Ubitech
siniat
Acvatot 2019
CDS
CONCEPT STRUCTURE
concelex
ness project
leviatan
noark
viarom
quadratum
MAKITA
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander