Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Elis Pavaje: Crestere de 21% in 2022 si investitii planificate de 25 milioane lei
Elis Pavaje: Crestere de 21% in 2022 si investitii planificate de 25 milioane lei
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2023 13:32
Elis Pavaje, liderul pietei de prefabricate mici din beton din Romania anunta lansari de produse si investitii semnificative pentru anul 2023.
Cu provocari greu de anticipat dar si cu reusite dincolo de asteptari, Elis Pavaje a inregistrat in 2022 o cifra de afaceri de 380,7 milioane lei, insemnand o crestere de peste 21% fata de anul precedent, confirmand astfel pozitia sa de lider pe piata de pavaje din Romania. Cea mai mare crestere fata de anul precedent a fost obtinuta prin reteaua de companii de montaj colaboratoare, respectiv de peste 40%, ca urmare a necesitatii crescute in piata de servicii specializate.
Departamentul de antrepriza al companiei a contribuit de asemenea semnificativ la aceasta crestere, generand aproximativ 25% din cifra de afaceri inregistrata in 2022. Departamentul de antrepriza generala coordoneaza echipe complete de montaj, ingineri constructori, ingineri topografi cu experienta in domeniile mentionate si beneficiaza de utilaje de ultima generatie, precum si de colaborari in regim de subcontractare cu profesionisti din domenii conexe. Intre cele mai importante lucrari din ultimul an, castigate sau realizate, ar fi de mentionat: reabilitarea infrastructurii retelei de transport public urban din Municipiul Alba Iulia, reasfaltarea DN1 intre Alba Iulia si Aiud, modernizarea drumului judetean DJ107I “Transalpina de Apuseni”, care strabate o zona pana acum inaccesibila si va lega Muntii Apuseni de autostrada, la Aiud.
Una dintre cele mai importante noutati pentru 2023 este deschiderea celui mai mare showroom de pavaje si alte produse din beton vibropresat, situat chiar in incinta noii fabrici a companiei, din Arad. Acest showroom de cca 6000 mp va fi dedicat profesionistilor din domeniu, clientilor si partenerilor, oferind o gama larga de produse si solutii pentru amenajarea spatiilor exterioare. Investitia in noua fabrica de la Arad se ridica la un total de 20 milioane de euro iar platformele noii fabrici se intind pe o suprafata de 110.000 metri patrati, capacitatea tehnologica a liniei de productie de 7.000 de metri patrati de pavele/zi.
Anul 2023 inseamna de asemenea investitii in dezvoltare de noi produse. Un produs realizat in urma cercetarii pietei este un format nou de pavele, –dimensiuni 40x10x6 cm, disponibil cu finisaj premium, Umbra D10 sau cu suprafata beton standard, Dreptunghi D10. Acest format este inspirat din tendintele actuale de amenajare din occident, cu linii simple si drepte. De asemenea, au fost lansate noi produse in gamele de rigole, elemente de canalizare. Alte produse noi sunt placile de piatra andezit, cu grosimi disponibile intre 2 si 10 cm si lungimi si latimi variabile.
Aceste placi cu nuante de la gri spre verde, confera locatiilor amenajate o deosebita eleganta, asigurand in acelasi timp durabilitatea imbatabila a pietrei naturale.
Investitiile planificate pentru 2023, bugetate la o valoare de 25 milioane de lei, includ inlocuirea echipamentelor, modernizarea flotei auto, digitalizarea proceselor si oferirea de training personalizat pentru angajati, pentru a imbunatati performanta si calitatea produselor.
" Perspectivele sunt imbucuratoare, 2023 poate fi anul cu cele mai bune rezultate de pana acum, avem noi produse in portofoliu, capacitati de productie extinse, se prevad o serie de investitii in infrastructura publica, ca obiectiv ne propunem ca in acest an sa avem o crestere de minimum 20% a cifrei de afaceri. Suntem increzatori ca eforturile noastre din acest an ne vor permite consolidarea pozitiei de lider pe piata de pavaje din Romania. Ne vom concentra pe extinderea portofoliului de produse si servicii, precum si pe dezvoltarea relatiilor cu clientii si partenerii nostri. Vom continua sa investim in echipamente moderne si in dezvoltarea competentelor angajatilor nostri, pentru a oferi solutii personalizate si de calitate superioara", a mai adaugat Emil Gota, Directorul General al Elis Pavaje.
 
 
ALLBIMALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
theda mar
viarom
MAKITA
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
FRONTALE
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
BALTIC
rigips
CDS
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu