Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ELIS Pavaje: Crestere de 25% a cifrei de afaceri din primele 10 luni ale anului 2023
ELIS Pavaje: Crestere de 25% a cifrei de afaceri din primele 10 luni ale anului 2023
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 29 Nov 2023 11:51
In primele 10 luni ale anului, rezultatele Elis Pavaje au depasit estimarile initiale previzionate pentru 2023. Cresterea peste asteptari a rezultatelor companiei este consecinta cresterii volumului de lucrari de infrastructura. Elis Pavaje isi mentine pozitia de lider de piata si inregistreaza astfel o crestere de peste 25% fata de anul 2022. Cea mai mare pondere in volumul de vanzari o reprezinta cele realizate prin intermediul companiilor de constructii si montaj, care au crescut cu 31% in primele luni ale anului 2023.
In ciuda contextului economic dificil din 2023 si a incertitudinilor din societate, Elis Pavaje anunta pentru al doilea an consecutiv depasirea semnificativa a estimarilor anuale. Produsele care contribuie cel mai mult la cifra de afaceri sunt pavelele si dalele, cu o pondere de peste 45% in valoarea vanzarilor de prefabricate din beton, urmate de borduri si rigole. Conform rezultatelor studiului sectorial realizat anual de Neomar Consulting pe piata prefabricatelor mici din beton, Elis Pavaje a avut in 2023 o cota de piata de 25,5%. Ponderea vanzarilor in functie de destinatie - spatii rezidentiale, versus zone comerciale sau industriale si infrastructura publica (drumuri si poduri) – s-a schimbat anul acesta in favoarea lucrarilor mari de infrastructura. Lucrarile de drumuri si autostrazi inregistreaza anul acesta o crestere accelerata, continuand sa evolueze pe trendul ascendent demarat in toamna anului trecut, cand s-a pus in aplicare legislatia privind actualizarea valorii contractelor cu nivelul majorat al preturilor materialelor de constructii.
Aceste lucrari au putut fi abordate de Elis Pavaje ca urmare a cresterii capacitatilor si randamentului de productie, dupa investitiile realizate de companie in noua fabrica de la Arad si in urma modernizarii facilitatilor de productie de la celelalte fabrici. Serviciile pentru lucrarile de infrastructura au fost gestionate atat prin colaboratori cat si prin resurse proprii ca urmare a dezvoltarii diviziei de antrepriza generala.
In urma unei investitii de 20 de milioane de euro, Elis Pavaje a deschis in 2022 la Arad o noua fabrica cu capacitate de productie de 7000 mp/zi, cu un flux de productie complet automatizat. Productia din aceasta unitate este destinata in mod special zonei de vest a tarii si ca platforma pentru dezvoltarea de noi produse urmarind in acest fel a raspunde unei cereri de piata tot mai diversificate.
"Succesul nostru se datoreaza unei echipe de oameni dedicati misiunii companiei, aceea de a produce prefabricate din beton sau de a asigura servicii de calitate pentru realizarea lucrarilor. In constructii, lucrarile sunt duse la bun sfarsit in termenul si standardele impuse de proiecte datorita flexibilitatii si atitudinii foarte bune a angajatului care vrea sa faca lucrurile bine. Mi-as dori ca reprezentantii guvernarii sa vada importanta strategica a industriei de constructii si sa conceapa programe dedicate pentru a pastra forta de munca in tara”, a declarat Emil Gota, Directorul General al Elis Pavaje.
***
Elis Pavaje este o afacere de familie fondata in 1991 in Petresti, jud. Alba, de familia Gota. Compania produce si comercializeaza prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente de canalizare, elemente pentru gradina si ofera servicii profesionale precum consultanta, proiectare si executie pentru proiecte de infrastructura, proiecte industriale sau comerciale.
Elis Pavaje, liderul pietei de profil din Romania, produce pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti si alte produse din beton vibropresat in 5 unitati proprii de productie. Produsele sale sunt comercializate in mai mult de 200 de locatii partenere in intreaga tara.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
viarom
Acvatot 2019
top 500
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
quadratum
leviatan
rigips
noark
CDS
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
top 500
theda mar
Ubitech
top 500
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu