Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - KUMA: Circa 70% din vanzarile anuale se datoreaza proiectelor de amenajari
KUMA: Circa 70% din vanzarile anuale se datoreaza proiectelor de amenajari
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 07 Oct 2019 16:54
Aproximativ 70% din vanzarile realizate de producatorul de lavoare si blaturi pentru bai si bucatarii Kuma Romania se realizeaza pe piata proiectelor de amenajari, diferenta de 30% din vanzari fiind destinate zonei de retail, potrivit datelor companiei de origine daneza. Printre principalele proiecte realizate cu produse Kuma se afla hotelurile de 4 si 5 stele Continental, Novotel, Ibis, Ramada, Golden Tulip, Park Inn, Hilton, mall-urile Baneasa Shopping Center, Sun Plaza, City Park, Promenada, Carrefour, complexurile rezidentiale si de birouri Willbrook-Glass House, Uppground Town, Floreasca Park, Globalworth-Bucharest One, The Bridge, Blue Rose, Renault, stadioanele CFR Cluj, Arena Nationala, terminalul nou din cadrul Aeroportului Otopeni etc.
"Conceptele pentru baie Kuma sunt o prezenta iconica, care se remarca prin volumele continute si grosimile subtile care le confera caracteristici practice si functionale. O micro-arhitectura cu particularitati ce subliniaza caracterul exclusivitatii si al inovatiei. Formele si volume moderne sunt combinate pentru un concept final nu doar atragator din punct de vedere estetic, ci si extrem de practic, pentru a indeplini o serie de cerinte variate si foarte exigente, baia fiind o carte de vizita a spatiilor publice", precizeaza reprezentantii producatorului.
***
Kuma Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma AS, din Danemarca. Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ness project
BogArt
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
siniat
Arduro
rigips
MAKITA
SSAB
CDS
konsent
concelex
quadratum
Ubitech
noark
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
SIGM

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander