Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home
Laurentiu Chiriac este noul Head of Building Solutions REHAU Romania, din iulie Imprimare Email
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 16 Aug 2021 09:43
REHAU, producator german de solutii pentru fereste, instalatii si mobila are, incepand cu luna iulie, un nou Head of Building Solutions Division, Laurentiu Chiriac, cu o experienta de peste 20 de ani in vanzari.  
Laurentiu Chiriac preia pozitia ocupata in ultimii 10 ani de Alexandru Oprea, actualul Country Manager REHAU Romania, si va coordona echipa REHAU Building Solutions, fiind omologul lui Paul Chipriean, Head of REHAU Window Solutions, si al lui Dan Drosu, Head of REHAU Furniture Solutions in Romania.
Laurentiu Chiriac este absolvent de studii economice cu Master in Marketing si Comunicare la Academia de Studii Economice din Bucuresti si a demarat activitatea de vanzari inca din perioada studentiei. A parcurs toate etapele din cariera unui specialist in vanzari, pasi esentiali in cei peste 20 ani de formare, coordonare si coaching al echipelor de vanzari din companii precum Henkel Romania, Lasselberger Ceramics sau Cesarom. 
"Ma bucur sa ma alatur echipei REHAU Romania, o companie a carei evolutie in cei peste 25 de ani de existenta pe plan local este dovada muncii si dorintei de progres a oamenilor care o reprezinta. Divizia Building Solutions a crescut odata cu celelalte doua divizii si pregateste noi lansari de produse si solutii menite sa sporeasca confortul romanilor in propriile locuinte. Vom continua sa evoluam impreuna si le multumesc colegilor mei pentru primirea calduroasa si increderea pe care mi-au transmis-o inca de la prima intalnire", a declarat Laurentiu Chiriac, Head of Building Solutions REHAU Romania.  
De-a lungul carierei sale, Laurentiu Chiriac a reusit sa construiasca cea mai performanta echipa de vanzari pe segmentul de piata al amenajarilor interioare, prin cresterea permanenta a competentelor, coaching si transfer de incredere.  
Noul Head of Building Solutions REHAU Romania vizeaza o abordare a pietei bazata pe parteneriate puternice cu ceilalti actori implicati in dezvoltarea acesteia. 
"Imi doresc ca produsele premium, inovative si sustenabile de la REHAU sa le imbunatateasca viata romanilor. In acest sens, vizam crearea unei comunitati solide de instalatori, care sa cunoasca si sa sustina sistemele complete puse la dispozitie de REHAU, pentru a contribui la construirea unei Romanii durabile, curate si care promoveaza utilizarea responsabila a resurselor de apa", a declarat Laurentiu Chiriac, Head of Building Solutions REHAU Romania.  
Divizia Building Solutions pune la dispozitia utilizatorilor solutii complete pentru instalatii, cum ar fi instalatiile sanitare, termice sau solutiile pentru canalizare si industriale. Instalatiile sanitare RAUTITAN sau cele pentru incalzirea in pardoseala RAUTHERM S sunt unele dintre cele mai apreciate solutii de la REHAU in aceasta categorie.
***
Grupul REHAU este specialist in solutii bazate pe polimeri, cu vanzari anuale de aproximativ 3,4 miliarde euro. Compania independenta, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajati in peste 190 de locatii din intreaga lume. REHAU produce solutii pentru constructii, automobile si industrie si furnizeaza produse inovatoare in intreaga lume.
REHAU are o istorie de 25 de ani in Romania si are, in acest moment, 86 de angajati la nivel national. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 milioane de euro in 2019.
 
RAWLPLUGSISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
rigips
MAKITA
Acvatot 2019
konsent
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
strabag nivel 1
siniat
concelex
theda mar
viarom
ness project
CDS
leviatan
noark

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander