Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LEIER a cumparat fabrica de vibropresate din Feldioara si investeste in modernizare
LEIER a cumparat fabrica de vibropresate din Feldioara si investeste in modernizare
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 24 Oct 2023 13:04
Leier anunta finalizarea cu succes a procesului de achizitie a fabricii din Feldioara. Fabrica Feldioara, acum sub umbrela Leier, va suferi un proces de modernizare pentru a raspunde cerintelor actuale din industrie.In efortul de a-si consolida pozitia pe piata materialelor de constructii din Romania, Leier a facut un pas semnificativ prin achizitionarea fabricii din Feldioara. Anul 2023 marcheaza adaugarea unei noi investitii in portofoliul grupului de firme Leier in Romania, o fabrica specializata in productia de vibropresate.
Achizitia fabricii din Feldioara reflecta directia strategica de dezvoltare a grupului de firme Leier la nivel national, cu accent pe crearea unui context favorabil pentru sporirea cotei de piata pe segmentul de vibropresate. Fabrica din Feldioara va deservi in principal zonele limitrofe, abordand provocarile create de conditiile comerciale competitive, unde transportul joaca un rol decisiv in incheierea contractelor de distributie si implicit in stabilirea pretului de vanzare al produselor. Prin optimizarea traseului de distributie se va eficientiza emanarea de CO2 si se va reduce timpul de livrare.
 
 
Modernizare si retehnologizare
Fabrica din Feldioara este in prezent intr-un proces amplu de modernizare si retehnologizare. Aceasta procedura avand ca scop principal actualizarea facilitatilor la standardele actuale din industrie. Prin investitii semnificative in tehnologie si infrastructura, Leier asigura, ca fabrica va fi capabila sa produca materiale de constructii de inalta calitate si sa raspunda nevoilor in continua schimbare ale pietei.
Fabrica detine un teren generos de 80.000 mp, oferind oportunitatea ideala pentru extindere si dezvoltare ulterioara. Aceasta suprafata considerabila ofera spatiu pentru constructia ulterioara a unor noi facilitati de productie, mijloace care sa sprijine cresterea capacitatii de productie si diversificarea gamei de produse.
 
 
Achizitia va genera, de asemenea, o crestere a numarului de angajati in cadrul grupului de firme Leier, odata cu integrarea de personal calificat dedicat operatiunilor si managementului fabricii din Feldioara. Crearea de noi oportunitati de angajare se preconizeaza sa aiba un impact pozitiv asupra comunitatii locale, contribuind la cresterea economica si oferind o contributie valoroasa la nivelul ocuparii fortei de munca in regiune.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
rigips
viarom
noark
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
concelex
EDIT-Structural
Acvatot 2019
SIGM
CDS
ness project
theda mar
siniat
Ubitech
konsent
strabag nivel 1
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
quadratum
BogArt

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander