Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Leroy Merlin va deschide in aceasta toamna primul magazin din Pitesti
Leroy Merlin va deschide in aceasta toamna primul magazin din Pitesti
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 06 Iun 2024 10:24
Lantul de magazine de bricolaj Leroy Merlin, al doilea jucator de pe piata de bricolaj din Romania, cu o retea de 21 de magazine la nivel national, a inchiriat 9.000 de metri patrati in cadrul proiectului Pitesti Shopping Park, dezvoltat de Square 7 Properties, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.
Deschiderea magazinului din Pitesti este programata pentru toamna acestui an, data cand este stabilita livrarea noului proiect al Square 7 Properties. Proiectul Pitesti Shopping Park este amplasat in partea de nord a orasului Pitesti, in cartierul Gavana, si va avea o suprafata inchiriabila de 22.000 metri patrati. 
Bogdan Marcu, Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox: „Piata de retail din Romania se bucura in continuare de rezultate bune si de increderea retailerilor, ale caror planuri de extindere la nivel national sunt din ce in ce mai ambitioase, ceea ce incurajeaza dezvoltatorii sa investeasca in noi proiecte. De altfel, daca ne uitam la proiectele de retail aflate in diverse stadii de constructie, suprafata acestora depaseste 300.000 de metri patrati, iar Pitesti este unul dintre orasele care vor beneficia de unele dintre cele mai importante investitii de acest tip cu aproximativ 75.000 metri patrati de retail modern ce vor fi livrati in 2024”.
Leroy Merlin, al doilea jucator de pe piata de bricolaj din Romania dupa cifra de afaceri raportata in 2022, are 21 magazine, cu aproape 3.500 de angajati in 15 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara, Oradea, Targoviste si Arad.  
Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin Romania: “Prin intermediul colaborarii cu Cushman & Wakefield Echinox si Square 7 Properties reusim sa fim mai aproape de locuitorii din Pitesti prin deschiderea unui magazin anul acesta. Piata din Pitesti se afla intr-o continua expansiune, iar din discutiile cu locuitorii stim ca acestia planifica proiecte mici si mari de renovare/constructie. Ne dorim ca strategia noastra de business sa raspunda la nevoile mentionate de catre acestia: investitiile in oameni prin crearea de noi locuri de munca, gama de produse adaptata, digitalizare si sustenabilitate. Ne asumam responsabilitatea de a veni in ajutorul lor si cu preturile mici conform politicii noastre EDLP - Everyday Low Price, pentru a facilita realizarea proiectelor.”
Square 7 Properties are o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, cu o echipa solida si profesionista, care acopera o gama larga de servicii: incepand de la dezvoltare, administrare, pana la facility si property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare in aer liber si accesul direct in magazine.
Clemens Petschnikar, partner & CEO al Square 7 Properties: ”Proiectul din Pitesti, o noua investitie semnificativa pe care o derulam, este inca o dovada a increderii pe care o avem in aceasta piata si a angajamentului pe termen lung fata de Romania. Prioritatea noastra este sa ne extindem prezenta in Romania din punct de vedere al portofoliului de proiecte, dar avem totodata ca obiectiv esential si contributia pe care o putem aduce comunitatilor prin locurile de munca create, sustinand dezvoltarea economica a acestora.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
SIGM
MAKITA
leviatan
Arduro
theda mar
EDIT-Structural
rigips
CDS
BogArt
noark
concelex
quadratum
viarom
ERBASU CONSTRUCT
siniat
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
konsent
SSAB
Acvatot 2019
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander