Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - MOBEXPERT a redeschis astazi o parte din magazine, dupa sase saptamani
MOBEXPERT a redeschis astazi o parte din magazine, dupa sase saptamani
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 27 Apr 2020 12:39
Producatorul de mobila Mobexpert si-a redeschis, incepand de astazi, o parte din magazine, dupa ce acestea au fost inchise timp de sase saptamani pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus. De saptamana viitoare, conducerea Mobexpert a anuntat ca va reincepe si productia in patru dintre fabricile grupului.
"Am inchis printre primii magazinele si fabricile noastre dorind sa contribuim esential la stoparea raspandirii virusului. Acum, dupa sase saptamani de izolare, cu totii dorim sa ne intoarcem la vietile noastre. Cresterea importanta a vanzarilor online ne-a aratat ca optimismul clientilor in ceea ce priveste ziua de maine nu a fost mult afectat", a declarat Dan Sucu, fondatorul Mobexpert.
Astfel, incepand de luni, 27 aprilie, s-au redeschis magazinele Mobexpert Baneasa (intrarea B), Mobexpert Outlet Pipera, Mobexpert Militari, Mobexpert Pantelimon, dar si magazinele din Iasi, Constanta, Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca si Galati.
Raman inchise, in continuare, Mobexpert Pipera, Bistrita, Bucovina, Pitesti si Oradea, acestea fiind deschise, insa, pentru comenzi online.
"Saptamana viitoare se vor redeschide si patru dintre fabricile grupului Mobexpert, cele in care se produce mobilier personalizat sau in serii mici: canapele, saltele, scaune si mobilier de bucatarie. Urmeaza ca la mijlocul lunii mai sa se redeschida si cele trei fabrici care produc mobilier corp in serii medii si mari", arata un anunt al producatorului de mobila.
In magazinele care vor fi deschise se iau o serie de masuri de sigurant, precum masurarea temperaturii angajatilor si clientilor in fiecare zi, folosind termometre electronice digitale fara contact, dezinfectarea de patru ori pe zi a manerelor, POS-urilor cardurilor bancare, ecranelor tactile, calculatoarelor, tastaturilor, tabletelor, suprafetelor de birouri si a produselor, amplasarea de dispensere cu senzori pentru dezinfectarea mainilor in magazine, asigurarea pastrarii distantei de cel putin 1,5 metri intre persoane.
Grupul Mobexpert are 2.400 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 200 milioane de euro. Compania detine, la nivel national, opt fabrici si o retea de 30 de magazine.
 
AUTODESKCOVID-19elmas_1octVideoConfAC-iulALLPLAN
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere