Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - REHAU se apropie de finalizarea lucrarilor de constructie a noului hub de la Sibiu
REHAU se apropie de finalizarea lucrarilor de constructie a noului hub de la Sibiu
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 19 Oct 2022 13:01
REHAU Window Solutions se concentreaza intotdeauna pe proximitate si performanta in relatia cu toti clientii si partenerii sai. Pe 20 septembrie, compania a marcat o etapa importanta in derularea lucrarilor de constructie - montarea acoperisului. Carsten Heuer, CEO al Diviziei Window Solutions, a vizitat santierul de la Cisnadie – Sibiu si s-a intalnit cu echipa de proiect pentru a discuta despre dezvoltarea proiectului.
 
REHAU Window Solutions se apropie din ce in ce mai mult de partenerii si clientii din regiune
„Ne consolidam in mod constant pozitia in zone de crestere definite. Extinderea in Romania este un pas firesc si important nu numai pentru a ne creste semnificativ competitivitatea si capacitatea la nivel local, ci si pentru a urma strategia REHAU Window Solutions de a ne apropia de partenerii si clientii nostri din regiune.
Cererea crescuta pentru produse personalizate, precum si cresterea activitatii de baza sunt premisele pentru ca noi sa producem local pentru regiune si sa raspundem asteptarilor clientilor care cauta performanta si calitate. Astfel, ne deschidem calea spre a deveni un furnizor de sisteme, construind un intreg ecosistem in jurul ferestrelor si serviciilor”, a declarat Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions.
 
Hub-ul gazduieste diviziile REHAU din Romania
Hub-ul regional de 52.900 de metri patrati va avea un depozit modern si o linie de infoliere, ceea ce va pune Romania pe harta fabricilor REHAU Window Solutions la nivel international. Linia de infoliere va acoperi o parte importanta din nevoile actuale si viitoare ale tuturor clientilor si partenerilor REHAU Window Solutions. Din noua locatie, REHAU Window Solutions va servi nevoilor regionale speciale ale pietelor promitatoare din Romania, Bulgaria si Grecia, folosindu-se de oportunitatile cresterii vizibilitatii sale la Sibiu.
„Noul hub Window Solutions de la Sibiu va crea un mediu bun pentru dezvoltarea afacerilor REHAU in Romania dar si pe pietele din apropierea Romaniei. Suntem bucurosi sa vedem ca santierul progreseaza conform planului si ne apropiem cu pasi repezi de finalizarea constructiei. Pentru divizia REHAU Window Solutions, hub-ul este si mai important, deoarece cu ajutorul capacitatii de infoliere vom aduce un plus de valoare serviciilor noastre pe piata interna dar si in regiune”, a declarat Paul Chipriean, Head al REHAU Window Solutions Romania.
Pe langa Divizia Window Solutions ca principal beneficiar al investitiei, hub-ul de la Sibiu va oferi si spatii de depozitare pentru o alta divizie a REHAU prezenta in Romania, Building Solutions. Acest lucru va ajuta compania sa imbunatateasca semnificativ performanta de livrare si sa extinda serviciile pentru clientii pietei regionale, deoarece va putea oferi servicii la o calitate superioara mult mai rapid, datorita apropierii de drumurile europene.
De la Sibiu produsele REHAU vor ajunge pe pietele tarilor din Europa Centrala din apropierea Romaniei, mai exact in Republica Moldova, Bulgaria si Grecia.
„Suntem mai mult decat incantati sa vedem cum progreseaza lucrarile la hub-ul din Sibiu. Afacerea noastra s-a axat mereu pe deservirea clientilor nostri din regiune, la cele mai inalte standarde, iar constructia acestui centru logistic este un pas firesc in aceasta directie, despre care suntem increzatori ca va transforma Romania intr-un punct de referinta pentru afacerile REHAU din zona. Performanta, progresul tehnologic si calitatea vor caracteriza cel mai bine activitatea hub-ului”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania.
Constructia hub-ului decurge conform planului initial, iar inaugurarea este programata pentru prima jumatate a anului 2023.
„Suntem foarte multumiti de progresul proiectului in Romania. Putem vedea cum lucrarile la fata locului progreseaza rapid si se apropie de deschidere, ceea ce inseamna ca suntem pe drumul cel bun. REHAU Window Solutions isi implementeaza strategia si continua sa se concentreze si mai mult pe apropierea de toti partenerii si clientii sai de pe pietele atractive din Europa Centrala”, a spus Carsten Heuer.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CDS
leviatan
rigips
theda mar
Ubitech
concelex
siniat
ness project
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
noark
konsent
viarom
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander