Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - STAR STONE investeste in extinderea productiei de confectii metalice
STAR STONE investeste in extinderea productiei de confectii metalice
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 21 Iun 2022 14:35
Star Stone isi extinde business-ul si investeste 350.000 de euro in lansarea unei noi categorii de produse: confectii metalice. Aceasta vine in completarea gamei de boltari gata finisati pentru garduri Traverstone® Block, produs unic pe piata, lansat in toamna anului trecut. Cele doua categorii lansate de Star Stone pun bazele unei noi nise de piata cu produse pentru garduri complete si care pot fi rapid montate in regim DIY.
„Venim in intampinarea nevoii clientilor cu materiale de constructii de calitate premium pe care le pot utiliza, cu succes, chiar si in regim DIY (Do It Yourself), si ne dorim sa oferim un pachet complet, in care, alaturi de boltari, sa le punem la dispozitie toate accesoriile necesare pentru o lucrare deosebita. Pentru a dezvolta aceasta directie, am achizitionat deja utilaje pentru o linie de productie de confectii metalice destinata panourilor de gard, portilor de acces pietonal si auto, precum si altor proiecte din acest sector. Avand in vedere succesul peste asteptari al boltarilor Traverstone® Block, unde am avut vanzari de peste 100.000 de bucati, si aprecierile primite din partea clientilor, suntem optimisti si ne dorim ca, in viitor, sa livram solutia completa pentru cel putin 50% din gardurile realizate cu boltarii produsi de Star Stone”, spune Cristian Pop, Director General Star Stone SA, estimand ca noua categorie de produse va genera vanzari de peste 500.000 de euro in acest an.
 
Accent mai mare pe automatizare
Decizia de a investi intr-o noua categorie de produse vine intr-un moment de crestere a cererii datorita renovarii si reabilitarilor locuintelor, dar si pe fondul dorintei romanilor de a achizitiona materiale si produse de calitate, cu design deosebit si care se monteaza cu usurinta.
Cat priveste piata de confectii metalice din Romania, anul acesta, producatorii pun accent mai mare pe automatizare in procesul de productie si pe oferirea de produse cu grad mare de finisare.
Intre tendintele pietei de confectii metalice, anul acesta se remarca:
- tendinta spre produse rezistente, care sa ofere perioade de utilizare maxime, oferind garantia durabilitatii in timp;
- produse inovative care sa urmeze tendintele moderne;
- pachete complete, functionale in regim DIY;
- produse care sa aduca un plus de imagine si valoare estetica;
- inlocuirea metalului cu alte componente/materiale mai usoare, mai inovative si mai fiabile.
Noua categorie de produse Star Stone va permite infiintarea a 10 noi locuri de munca in urmatorii 3 ani, atat in proiectare, cat si in executie si vanzari.
Compania estimeaza, pentru 2022, o crestere de peste 20% a vanzarilor, la aproape 7 milioane de euro. Star Stone este compania cu cea mai rapida crestere din industria de constructii din Romania, in perioada 2017-2020, si a fost inclusa de Financial Times si anul acesta, in Top 1.000 cele mai performante companii europene.
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
viarom
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
MAKITA
FRONTALE
BMI_Icopal
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere