Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home
TERAPLAST numeste pe Laszlo Vajda in functia de director de dezvoltare a grupului Imprimare Email
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 06 Dec 2021 15:30
Grupul TeraPlast anunta extinderea echipei manageriale prin numirea ca director de dezvoltare a domnului Laszlo Vajda (foto). Noul director isi va incepe activitatea in luna decembrie si va coordona strategiile de dezvoltare pentru toate companiile din cadrul Grupului. Ultima pozitie ocupata de dl. Vajda a fost cea de Country Manager pentru Romania si Ungaria pentru grupul Pipelife.
Completarea responsabilitatilor executive cu o pozitie dedicata dezvoltarii vine ca urmare a obiectivelor de crestere a portofoliului de business-uri si produse pentru capitalizarea noilor oportunitati din piata. Prin cooptarea lui Laszlo Vajda, TeraPlast va beneficia de vasta experienta dobandita de acesta pe pietele externe si in domeniul procesarii polimerilor. Laszlo Vajda are peste 20 de ani de experienta in domeniu, iar diversele pozitii ierarhice ocupate in cariera il fac un fin cunoscator al proceselor de productie si in acelasi timp un strateg capabil.
"Businessul este judecat prin prisma cifrelor raportate. In spatele cifrelor, insa, se afla oamenii, ideile si puterea lor de munca. Ei sunt cei care genereaza idei si le transforma in profit pentru actionari. De cand ne-am asumat obiectivul de a avea o crestere de doua cifre pe an, a devenit evidenta necesitatea unei pozitii de Director de Dezvoltare. Laci este in primul rand un profesionist care vine dintr-o organizatie globala si va fi un atu important in dezvoltarea Grupului. Vine cu o experienta care o va completa pe a noastra. La nivel de Grup cultivam performanta colegilor nostri fie prin promovarea interna, fie prin recrutarea externa a unor specialisti bine ancorati in piata, care au aceleasi valori ca noi. Viziunea si capacitatea de adaptare ale echipei noastre au facut grupul TeraPlast jucatorul regional puternic care este astazi", a declarat Alexandru Stanean, directorul general al Grupului TeraPlast.
"Ca actor in aceasta piata in ultimii 15 ani, am urmarit evolutia TeraPlast, cresterea sustenabila si dinamismul care au facut Grupul sa fie ceea ce este astazi. Pentru oricine, din aceasta industrie si nu numai, reprezinta un model de dezvoltare durabila si ar trebui luat ca exemplu. Impartasesc in intregime filosofia care domina organizatia si din aceasta perspectiva integrarea in cadrul echipei este usoara. Prin urmare, suntem pe aceeasi lungime de unda, avem perspective armonizate, iar acesta este punctul ideal de pornire pentru a lucra impreuna in arii cheie pe strategii care sa asigure grupului evolutia si imbunatatirea continua a performantelor. Avem o agenda incarcata; TeraPlast vrea sa fie model de dezvoltare sustenabila, pentru Romania si nu numai, iar strategia noastra se concentreaza pe reciclare, utilizarea eficienta a resurselor si integrarea in modelul de business a tuturor valorilor de sustenabilitate: mediu, social si guvernanta", a declarat Laszlo Vajda.
Laszlo Vajda se alatura Grupului TeraPlast avand 20 de ani experienta in companii procesatoare a polimerilor, in diverse pozitii. De-a lungul timpului, a fost responsabil de procese de productie, de supervizarea investitiilor, eficientizarea fluxurilor tehnice si de productie, precum si dezvoltarea de produse si managementul calitatii. Totodata, a capatat experienta strategica din pozitia de director general, coordonand in ultimii ani activitatea din Romania si Ungaria a grupului Pipelife.
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
Acvatot 2019
noark
concelex
Ubitech
CDS
EDIT-Structural
leviatan
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
ness project
theda mar
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
siniat

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander