Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Vindem-Ieftin.ro vrea sa extinda Depozitul Virtual in alte 3 state europene
Vindem-Ieftin.ro vrea sa extinda Depozitul Virtual in alte 3 state europene
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 28 Sep 2023 13:09
Cu un istoric de noua ani pe piata romaneasca si o crestere anuala constanta de 50%, Vindem-Ieftin.ro are acum in vizor expansiunea europeana. Dupa atingerea unui numar proiectat de 200 de Depozite Virtuale pentru domeniul materialelor de constructii, pana la sfarsitul anului 2025, strategia include extinderea in alte trei tari europene – Bulgaria, Polonia si Ungaria.
,,Este timpul sa iesim din sfera comertului cu cheltuieli enorme de functionare si sa eficientizam tranzactionarea, cu accent pe clienti si furnizori. Asta va demonstra ce inseamna cu adevarat Depozitul Virtual, iar Romania poate sa devina epicentrul unei schimbari radicale in peisajul comercial european”, spune Cosmin Raileanu, CEO-ul companiei Vindem-Ieftin.ro.
Franciza Depozit Virtual, unica in Romania, permite oricarei persoane cu talent si bune abilitati de vanzari sa isi deschida propriul depozit fara grija stocurilor, a spatiilor, a angajatilor sau a costurilor logistice si sa devina antreprenor. Produsele sunt vandute direct de la fabrica la client, transformand intregul model de business intr-unul eficient si digitalizat, cu castiguri cu mult peste mediile pietei.
Aceasta propunere de afaceri nu vine doar cu avantajul unei inovatii de top, ci si cu o formula financiara extrem de atractiva pentru potentialii francizati: un generos comision de 45-50% din adaosul realizat lunar. Spre comparatie, infiintarea unui depozit traditional implica investitii intre 50.000 si 200.000 de euro, in timp ce Depozit Virtual necesita doar un cost de activare de 1.190 de euro, care se va majora la 2.500, de la 1 ianuarie 2024.
Daca un Depozit Virtual poate castiga, in Romania, intre 3.000 si 12.000 euro lunar, este evident ca va fi atractiv pentru orice vanzator din Europa.
„Depozit Virtual nu este doar raspunsul la nevoile actuale ale pietei, ci este o viziune pentru viitor. Vedem o oportunitate imensa in Europa si suntem hotarati sa aducem aceasta inovatie romaneasca la nivel continental. Cautam parteneri care sa impartaseasca aceasta viziune si impreuna sa redefinim comertul european cu materiale de constructii", subliniaza CEO-ul Cosmin Raileanu.
Vindem-Ieftin.ro nu doar ca a anticipat viitorul, ci lucreaza activ pentru a-l modela. In acest moment de rascruce, in care inteligenta artificiala pare ca va automotiza enorm de multe procese, chiar si pe zona de consultanta/vanzari, compania mizeaza pe contactul uman in aceasta industrie, tocmai pentru ca acest diferentiator sa fie un atuu si mai puternic.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
leviatan
CDS
strabag nivel 1
ness project
concelex
konsent
EDIT-Structural
noark
rigips
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander