Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - EcoStruxure Resource Advisor Copilot - nou instrument complex AI Schneider Electric
EcoStruxure Resource Advisor Copilot - nou instrument complex AI Schneider Electric
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 31 Aug 2023 13:07
Schneider Electric a anuntat planurile de a lansa EcoStruxure Resource Advisor Copilot, un instrument AI conversational conceput pentru a ajuta liderii de business sa interactioneze cu datele legate de energie si sustenabilitate ale companiei lor cu o viteza si mai mare.
Folosind tehnologia Large Language Model, Schneider Electric a construit Copilot ca pe un insotitor digital convenabil, incorporat in Resource Advisor. Copilot va sustine echipele din departamentele de energie si sustenabilitate cu o analiza imbunatatita a datelor, vizualizare, suport decizional si optimizare a performantei, precum si cu capacitatea de a procesa fara probleme cunostintele complexe din industrie si informatiile colectate de sistemul Resource Advisor. O versiune beta privata se lanseaza luna urmatoare, iar disponibilitatea generala a solutiei va avea loc la sfarsitul anului 2023/ inceputul lui 2024.
Confluenta erei digitale si a economiei de impact creeaza un nou set de provocari pentru organizatii, ceea ce face mai important ca liderii sa apeleze la solutii digitale pentru a-si gestiona impactul asupra mediului, dar si impactul social. Folosind noul Copilot, utilizatorii Resource Advisor vor putea sa recupereze date, sa genereze imagini si sa obtina informatii valoroase fara efort. Aceasta abordare simplificata reduce nevoia de navigare manuala si analiza a datelor, permitand utilizatorilor sa se concentreze asupra deciziilor strategice privind resursele.
Noul instrument este cea mai recenta aplicatie activata de AI pe care divizia de Sustainability Business a Schneider Electric a facut-o in ultimii ani. Altele includ optimizarea riscurilor activata de AI, servicii de validare a facturilor si notificari de alerta de varf. In plus, fiecare solutie software din portofoliul Sustainability Business - care include Zeigo Network, Zeigo Activate si Zeigo Power – este sustinuta de stiinta datelor, invatarea automata si automatizare AI.
Resource Advisor ii ajuta pe clienti sa observe si sa controleze toate aspectele evolutiei lor in gestionarea resurselor printr-o lentila AI complexa, acoperind inclusiv la emisii, managementul energiei, reducerea consumului de resurse, raportarea ESG si contabilizarea amprentei de carbon.
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
theda mar
CDS
siniat
EDIT-Structural
Arduro
ness project
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
SSAB
rigips
viarom
concelex
konsent
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
quadratum
SIGM
MAKITA
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander