Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - eDesign by Schneider Electric, aplicatie pentru proiectarea instalatiilor electrice
eDesign by Schneider Electric, aplicatie pentru proiectarea instalatiilor electrice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 10 Iul 2023 06:06
eDesign, aplicatia web by Schneider Electric, vine in ajutorul designerilor de interior realizand configurarea aparatajului si a tabloului electric pentru apartamente si case, calculand si un buget estimativ al instalatiilor electrice.
Aplicatia eDesign ajuta la proiectarea rapida a configuratiilor personalizate conform specificatiilor clientilor, astfel incat ofertele concrete pot fi trimise catre acestia intr-un timp foarte scurt.
„eDesign este aplicatia care permite unui designer sa proiecteze si sa bugeteze instalatia electrica a unei case pe un laptop, cu beneficiarul final langa el, economisind timp si efort si accesand oferte de pret,” explica Victor Donici, Customer Software Specialist la Schneider Electric.
Pe langa selectarea aparatajului electric necesar proiectelor lor, cu ajutorul eDesign, designerii de interior au posibilitatea de a testa diferite combinatii de culori si materiale ale gamelor de aparataj electric, aplicatia fiind un instrument important pentru proiectare si planificare, permitandu-le designerilor sa vizualizeze cu usurinta proiectele lor si ajutand beneficiarul final sa ia decizii informate.
Aplicatia dispune de o baza de date variata, aflata in continua actualizare, oferind astfel utilizatorilor produse si optiuni variate de personalizare, precum culori, modele si materiale. Designerii de interior au control total asupra proiectului, pot vizualiza rapid diferite variante si posibilitati, astfel incat sa poata selecta cea mai potrivita solutie electrica pentru proiectul lor si disponibila in termenele de executie pe care le au de indeplinit.
Mai mult, odata realizat un proiect, cu toate link-urile actualizate din cataloagele de produse Schneider, el poate fi salvat si folosit ca atare, pentru locuinte similare, sau adaptat in functie de nevoi, pentru locuinte ce au compartimentari diferite.
„Avand in vedere ca tendintele in materie de design interior se schimba rapid, clientii apeleaza la specialisti care sa-i ajute sa-si puna viziunea in practica, intr-un mod profesionist si in raport cu nevoile lor. De aceea, la Schneider Electric am creat eDesign, aplicatia care sa-i ajute pe designerii de interior sa aiba informatiile de care au nevoie pentru succesul proiectelor lor”, spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric. „Acestia pot incerca diferite combinatii de culori, modele sau materiale, astfel incat sa ofere clientilor variantele potrivite, in functie de cerintele lor, iar in acest fel eDesign devine si un instrument important in comunicarea eficienta intre designerii de interior si clientii lor.”
De asemenea, aplicatia are incluse doua moduri: modul asistat si cel manual.
Functia numita „Modul asistat” pune instantaneu la dispozitia utilizatorilor lista de produse. Mai mult, aceasta lista este actualizata si disponibila la fiecare pas in timpul configuratiei, oferind optiuni predefinite pentru diferite tipuri de locuinte si camere. Acestea se bazeaza pe tipologiile de locuinte intalnite cel mai frecvent in Romania.
Aplicatia este gratuita si disponibila pe site-ul Schneider Electric, prin crearea unui cont de utilizator. In momentul in care acceseaza contul de pe orice varianta de desktop, designerul de interior are la dispozitie mai multe template-uri pe care le poate utiliza in proiectele sale. In plus, acest lucru ii permite sa acceseze informatii si sfaturi esentiale din partea specialistilor Schneider Electric, astfel incat sa puna la punct planuri detaliate pentru proiectele rezidentiale si sa ia decizii informate.
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
leviatan
CDS
SSAB
noark
BogArt
konsent
concelex
rigips
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
ness project
Acvatot 2019
Ubitech
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
siniat
theda mar
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander