Agenda Constructiilor
Vineri, 05 Iunie 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - EJOT lanseaza ancorele mecanice S-KA+, disponibile prin noua gama Sormat
EJOT lanseaza ancorele mecanice S-KA+, disponibile prin noua gama Sormat
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Mar 2020 07:24
Prin achizitionarea companiei Sormat, cu sediul in Rusko - Finlanda, grupul EJOT si-a extins aria de specializare in domeniul tehnologiei de fixare. Compania finlandeza este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de produse de ancorare din nordul continentului, avand peste 80 de angajati. Managementul EJOT considera achizitia ca o pe o noua etapa in dezvoltarea afacerii din domeniul sistemelor de fixare, ce deschide calea catre noi zone de aplicatie si grupuri tinta din industria constructiilor. Sormat Oy va continua sa functioneze ca filiala independenta in noua structura organizationala, prin aceasta decizie continuand astfel sa sporeasca influenta pozitiva pe care companiile germane o exercita asupra industriei din sud-vestul Finlandei. Practic, obiectivul major in ceea ce priveste Sormat este acela de a duce produsele, procesul de fabricatie si distributia internationala la nivelul urmator, in conformitate cu statutul de de membri ai grupului EJOT. Unul dintre efectele achizitiei Sormat a fost constituit de lansarea noii generatii de ancore mecanice S-KA+, cu un design complet nou, caracteristici suplimentare si performante mecanice imbunatatite in medie cu 40%. Aceasta noua gama de ancore mecanice propulseaza EJOT si Sormat printre primii trei mari producatori activi pe plan international.
 
EJOT - un nume de referinta pe segmentul tehnologiilor de fixare
EJOT este un grup de companii specializate in tehnologii avansate de fixare, pentru aplicatii din constructii si industrie. Firma germana produce o gama extinsa de elemente inovatoare de fixare, cum ar fi suruburile pentru metal si plastic, precum si serii complete de elemente de fixare pentru invelitori de acoperisuri si pereti, fatade ventilate, pereti cortina etc. De asemenea, EJOT promoveaza programul de fixare ejotherm® - ’’Sisteme exterioare de izolare termica’’. Grupul are peste 3.300 de angajati in 33 de filiale si beneficiaza de o experienta de peste 90 de ani.
In Europa, numeroasele noastre birouri de vanzari si reprezentanta asigura un contact direct cu clientii, precum si disponibilitatea rapida a produselor. Serviciile si solutiile EJOT sunt disponibile si la nivel mondial, prin unitati de productie si birouri de vanzari in America de Nord, America de Sud si Asia. Disponibilitatea globala este garantata si de calitatea de membru al Aliantei Global Fastener Alliance (GFA), un joint-venture al intreprinderilor de familie, ce activeaza in domeniul tehnologiilor de fixare.
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADC4E FORUMbluebeamTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere