Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELECTRIC PLUS: Performante superioare pentru gama Barrier 80+
ELECTRIC PLUS: Performante superioare pentru gama Barrier 80+
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2015 15:05
Noua serie de ansambluri Barrier 80+, realizate cu profile Synego lansate recent de furnizorul Rehau, demonstreaza orientarea companiei Electric Plus catre realizarea de produse cu performante tot mai sporite, actualizate conform celor mai noi cerinte ale pietei. Acest efort se traduce prin realizarea de ferestre si usi tot fiabile si economice din punct de vedere al costurilor, precum si al protectiei energetice sau antiefractie.
 
Usile si ferestrele Barrier 80+, potrivite pentru o gama extinsa de proiecte  
 
Gama Barrier 80+ integreaza in premiera aceste calitati pe piata autohtona, adresandu-se, astfel, clientilor exigenti, atenti la detalii, la bugetele de achizitie si la caracteristicile de exploatare in timp. Totodata, este o serie conceputa sa acopere un procent semnificativ din activitatea de export, motiv pentru care a fost lansata in cadrul expozitiei italiene de arhitectura si constructii Made Milano 2015.
Usile si ferestrele din gama Barrier 80+ sunt realizate cu profile ce au o latime constructiva de 80 mm, care sunt prevazute cu garnituri coextrudate de ultima generatie. Disponibil in doua variante (cu garnitura mediana sau cu al treilea plan de etansare), sistemul Synego permite montajul unor vitraje termoizolante cu o latime de maximum 51 mm si cu baghete de instalare standard, existand posibilitatea ca sticla sa fie lipita manual, datorita unei caneluri speciale in zona de falt. In acelasi timp utilizarea acestui tip de profil face posibila fixarea blocatorilor in peretii despartitori din PVC la distante de 7 mm sau 15 mm, respectiv in armatura de otel, la o adancime de 23 mm, gratie unei geometrii speciale. De asemenea, intrucat dispune de un soclu exterior al reperului de cercevea de 22 mm si al celui de rama de 26 mm, aceasta structura asigura o circulatie optima a apei pluviale, protecția impotriva patrunderii apei ajungand pana la clasa 9A (conform DIN EN 12208). Inalțimea de 117 mm (ansamblu toc + rama) este un atribut al Synego, care este, astfel, un profil optim in ceea ce priveste configurarea suprafeței vitrate libere, permițand cu generozitate luminii sa intre in incaperi. Coeficientul de izolare termica depinde in mare masura de numarul de garnituri si de sticla utilizata, ajungand pana la 0,94 W/mpK. Daca se folosesc armaturi din otel, rezistenta antiefractie creste pana in clasa RC 3, coeficientul de izolare fonica este superior (Rw,p = 47 dB), clasa de etanseitate la presiune corespunde clasei A (conform DIN EN 12207), iar rezistenta la presiunea vantului se incadreaza in clasa C5/B5 (conform DIN EN 12210).
Suprafata profilelor este de tip HDF (high-definition), iar gama coloristica in care sunt disponibile este foarte bogata, existand posibilitatea ca acestea sa fie laminate, vopsite sau protejate cu aluminiu, Electric Plus detinand tehnologia pentru laminarea pe ambele fete a profilelor.  
Produsele din gama Barrier 80+ sunt reciclabile si, mai ales, sunt potrivite pentru o gama extinsa de aplicatii, existand posibilitatea ca acestea sa fie utilizate deopotriva pentru facilitati economice, administrative, de invatamant, depozitare sau productie si, cu precadere, la imobile eficiente energetic sau pasive. Pentru informatii suplimentare, www.barrier.ro    
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

gamma_2021AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hidroplasto
strabag nivel 1
hilti
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere