Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Geplast ofera Active 2.0, placi ceramice fotocatalitice pentru exterior si interior
Geplast ofera Active 2.0, placi ceramice fotocatalitice pentru exterior si interior
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Oct 2020 05:10
Placile ceramice fotocatalitice Active 2.0 de la Porcelaingres, distribuite pe piata din Romania de compania Geplast, sunt materiale fabricate din materii prime naturale, la cele mai inalte standarde europene si se disting prin rezistenta superioara la temperaturi scazute si la socuri termice. Panourile se pot folosi atat la interior (pentru pardoseli si pereti ceramici), cat si la exterior (detalii arhitecturale, pardoseli si fatade ventilate). Produsele sunt disponibile in diverse formate de panouri ceramice, cu grosimi diferite si intr-o gama extinsa de finisaje. Active 2.0 are proprietati fotocatalitice, sub incidenta radiatiei luminoase, in cadrul procesului de fotocataliza prezentand functii antipoluare, antibacteriene, de autocuratare si de eliminare a mirosurilor, care contribuie semnificativ la purificarea aerului si la igienizarea mediului din interiorul si exteriorul cladirilor. 
 
Performante deosebite si risc nul pentru sanatatea utilizatorilor
Placile Active 2.0 au capacitatea de a elimina continuu moleculele poluante, datorita combinatiei de dioxid de titan si ioni de argint fiind distruse cele mai toxice si periculoase substante (oxizi de azot sau compusi organici volatili) care intra in contact cu zonele fotocatalizatoare. Toate elementele respective sunt transformate in saruri inofensive pentru organismul uman. In ceea ce priveste functia antibacteriana, modelele Active 2.0 pot elimina 99,99% din bacteriile de pe suprafata lor, inclusiv cele mai rezistente la antibiotice astfel de microrganisme, cum ar fi stafilococul auriu. Eficienta produsului este explicata prin formarea unor radicali hidroxil de concentratie ridicata, care actioneaza intr-un mod absolut natural asupra bacteriilor, anihilandu-le. Capacitatea de autocuratare este data de proprietatile hidrofile ale suprafetei materialului, umiditatea formand un strat lichid ce impiedica aderarea murdariei. De asemenea, datorita caracteristicilor fotocatalitice, moleculele volatile odorifere, ce ating placile Active 2.0, sunt descompuse si distruse, eliminandu-se, astfel, mirosurile neplacute. Oxidul de titan este format din molecule de dimensiune naturala, nepericuloase pentru organismul uman, si nu include nanoparticule care induc riscuri cancerigene. Datorita combinatiei structurale dintre acest oxid si ionii de argint, performantele se mentin pe tot parcursul zilei si al noptii, testele efectuate folosind standardele internationale (ISO 27447 si ISO 22196) confirmand faptul ca Active 2.0 functioneaza in orice conditii de iluminare (inclusiv surse LED), precum si in intuneric.
Solicita informatii suplimentare
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ness project
Acvatot 2019
Ubitech
noark
konsent
concelex
siniat
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
CDS
theda mar
viarom
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander