Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HILTI: Noutati in domeniul sistemelor de fixare si sustinere a instalatiilor
HILTI: Noutati in domeniul sistemelor de fixare si sustinere a instalatiilor
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 11 Nov 2014 16:29
Furnizorul de scule electrice profesionale Hilti Romania organizeaza, in aceasta perioada, o serie de seminarii tehnice adresate specialistilor in constructii, urmatorul eveniment urmand a avea loc la data de 28 noiembrie 2014, pe tema proiectarii sistemelor de fixare a instalatiilor in zone seismice. Dezbaterile interactive ca obiectiv familiarizarea profesionistilor din domeniu cu ultimele noutati despre sistemele de fixare si sustinere a instalatiilor. Subiectele discutate se vor axa pe rolul si dimensionarea atat a rigidizarilor seismice pentru suportii de instalatii, cat si a punctelor fixe si mobile pentru acestea. Participarea este gratuita, accesul la seminar urmand a se face pe baza unei confirmari de participare, care poate fi completata si transmisa aici.
Recent, Hilti Romania a organizat, la data de 7 noiembrie 2014, un seminar tehnic avand ca tema principala proiectarea sistemelor de ancorare in zonele seismice. Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) si a avut ca obiectiv familiarizarea profesionistilor din domeniul constructiilor cu ultimele noutati despre sistemele de ancorare mecanice si chimice in beton, armaturile post-instalare si proiectarea ancorajelor in zonele seismice.
Grupul Hilti (cu sediul in Liechtenstein) este cunoscut la nivel international drept unul dintre liderii globali in dezvoltarea de solutii cu valoare adaugata mare pentru industria constructiilor. Compania colaboreaza cu profesionistii din domeniu atat in faza de proiectare, cat si in cea de executie, oferind solutii sigure, economice si facile.
***
Grupul Hilti este unul dintre cei mai importanti producatori globali de scule electrice profesionale, beneficiind de expertiza a peste 22.000 de angajati in 120 de tari. In 2013, compania a realizat o cifra de afaceri totala de 4,3 miliarde franci elvetieni (CHF). In Romania, Hilti este activ prin intermediul unei subsidiare locale cu afaceri anuale de 30 milioane de lei. In ultimii ani, Hilti Romania s-a implicat in executia unor proiecte de referinta, cum ar fi cladirea Sky Tower sau centrul comercial Promenada Mall.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
rigips
concelex
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
siniat
noark
leviatan
CDS
Ubitech
ness project
MAKITA
konsent
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander