Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Honeywell lanseaza o noua gama de centrale de detectie si alarmare la incendiu
Honeywell lanseaza o noua gama de centrale de detectie si alarmare la incendiu
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 13 Apr 2023 11:58
Honeywell anunta lansarea Morley-IAS Max, noua gama de centrale de detectare si alarmare la incendiu, pentru imbunatatirea sigurantei cladirilor si ocupantilor, usor de instalat, pus in functiune si utilizat. Gama Morley-IAS este adecvata si pentru utilizatori entry-level, oferind functii impresionante pentru instalatori si beneficiari finali. Morley-IAS cuprinde si o linie de centrale de alarmare la incendiu, economice si performante, conforme cu standardele in vigoare, ideale pentru majoritatea cladirilor mici si medii, cu solutii pentru probleme de la simple la complexe, disponibile in multe aplicatii.
Pe de alta parte, gama de centrale de alarmare la incendiu inteligente, compacte si performante, ofera instalatorilor si utilizatorilor finali functii tehnice avansate, fiind, de asemenea, usor de instalat, pus in functiune si intretinut.
Fiecare centrala este dotata cu ecrane tactile performante, cu interfete de utilizator extrem de intuitive si ergonomice. Ecranul tactil, integral color, faciliteaza identificarea rapida a tipului de eveniment produs, prin utilizarea unui cod de culori si simboluri grafice pentru fiecare categorie de evenimente.
Gama Morley-IAS ofera o solutie usor de instalat, pus in functiune si operat. Centralele sunt dotate cu functii care economisesc timp, facilitand instalarea, fara a compromite siguranta, si au functii ca protocol Morley-IAS Advanced, pentru echipamentele de camp Agile wireless si cu fir. Morley-IAS este ideal pentru diverse domenii de activitate, cladiri comerciale mici, birouri, magazine de vanzare cu amanuntul sau spatii rezidentiale. 
Gama performanta Morley-IAS vine cu tehnologii de ultima generatie, ca porturile de comunicatie seriala, relee si retea CAN, pentru a reduce complexitatea tipica procesului de comanda si instalare. Panourile ofera multe optiuni de instalare, dincolo de montarea standard pe perete sau montarea incastrata, fiind adecvate pentru multe tipuri de cladiri comerciale de dimensiuni medii si mari, spatii pentru educatie, sanatate, rezidential, logistica sau hoteluri. 
"Honeywell Morley-IAS Max contribuie la crearea unui spatiu mai sigur pentru utilizatorii cladirilor, permitand proprietarilor de imobile sa respecte normele de siguranta. Produsele sunt proiectate sa elimine operatiuni consumatoare de timp, dificultati in instalare sau nevoia de a adauga componente suplimentare. Comunica clar si fara ambiguitati, gestionand eficient strategii complexe pentru evacuarea cladirilor in caz de urgenta", a declarat Lionel Caillat, director general, vicepresedinte Departamentul Securitate la Incendiu, Honeywell Europe.
Gama de centrale de alarmare si control la incendiu Morley-IAS este testata si certificata in conformitate cu standardele EN 54-2, EN 54-4 si EN54-13. Mai multe detalii despre acest produs aici. 
***
Honeywell Building Technologies (HBT) este o companie de top in domeniul tehnologiilor pentru cladiri, cu operatiuni in peste 75 de tari, sustinuta de o retea globala de parteneri de distributie. Solutiile si serviciile grupului sunt utilizate in peste 10 milioane de cladiri din intreaga lume.
Honeywell este o companie de tehnologie globala, care ofera solutii specifice pentru diverse industrii, printre care se numara produse si servicii pentru industria aerospatiala, tehnologii de control pentru cladiri si industrie, precum si materiale performante. Tehnologiile companiei ajuta aeronavele, cladirile, fabricile de productie, lanturile de aprovizionare si angajatii sa devina mai conectati, pentru a contribui la o lume mai inteligenta, sigura si sustenabila. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
concelex
konsent
theda mar
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
ness project
rigips
EDIT-Structural
Ubitech
siniat
Acvatot 2019
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander