Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - IMMERGAS lanseaza o noua serie de centrale termice care pot functiona cu hidrogen
IMMERGAS lanseaza o noua serie de centrale termice care pot functiona cu hidrogen
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 10 Nov 2023 06:00
Immergas lanseaza pe piata din Romania o noua serie de centrale termice cu combustibil gazos, cu condensare, dedicata sectorului rezidential individual sau colectiv. Centralele Victrix Tera V2 sunt cea mai avansata solutie tehnologica Immergas pentru incalzire si preparare a apei calde de consum in segmentul centralelor rezidentiale. Centralele sunt echipate cu un schimbator de caldura din inox, sunt mai usoare si compacte, iar cel mai important, sunt mai performante, economice si sustenabile.
Anul acesta, Immergas a lansat noua gama de centrale pe gaz cu condensare Victrix Tera V2, in doua serii - cu preparare instantanee de ACC si fara preparare de ACC. Modelele din seria cu preparare instantanee de ACC sunt Victrix Tera 28, 32 si 38 V2 EU, iar cele din seria fara preparare de ACC (dar cu posibilitatea racordarii unui boiler pentru prepararea ACC) sunt Victrix Tera 24 si 35 V2 Plus. Spre deosebire de generatia anterioara, Victrix Tera V2 este omologata pentru functionarea cu amestecuri de hidrogen in concentratie de max. 20%.
Randamentul energetic sezonier este mai ridicat, ajungand la ╬Ěs 94%. Functiile de control electronic, usor de utilizat, reduc costurile in exploatare, crescand eficienta centralei in plin sezon. Centralele pot functiona cu gaz metan sau GPL (optional). Tot la capitolul optionale, utilizand accesorii de termoreglare, centralele se incadreaza in clasa A+. Vana cu clapeta este un accesoriu optional nou in gama, permitand racordarea la cosuri verticale colective, in presiune pozitiva.
Centralele Victrix Tera V2 pot fi conectate in cascada cu ajutorul unui regulator de cascada si zone, impreuna cu o interfata electronica pentru fiecare centrala din cascada (accesorii optionale). Regulatorul poate gestiona pana la 8 centrale, 3 zone de temperatura (din care 2 zone pot fi de temperatura joasa), un boiler si o instalatie solara.
Estetica noilor centrale este imbunatatita, cu un aspect modern, placut, rezultat din studiile de imagine realizate intern si extern. Prin optimizarea echipamentelor, greutatea unei centrale este mai mica cu 2 kg fata de versiunea anterioara, lucru ce aduce un ajutor in procesul de montaj sau intretinere.
Totodata, centralele cu condensare Immergas Victrix Tera V2 pot fi conectate la un kit wi-fi optional ce permite controlul de la distanta prin interfata Dominus App.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
viarom
Ubitech
ness project
strabag nivel 1
EDIT-Structural
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
concelex
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
noark
rigips
CDS
konsent
CONCEPT STRUCTURE
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander