Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - JETRUN: Turnuri de racire adiabatice seria PAD – Mita
JETRUN: Turnuri de racire adiabatice seria PAD – Mita
Produse & Tehnologii Publicat de Cosmin Dincu 20 Iun 2014 14:59
Jetrun pune la dispozitia beneficiarilor sai o gama larga de sisteme de racire pentru diferite tipuri de agenti termici, respectiv turnuri de racire adiabatice si turnuri de racire cu circuit inchis de la Cabero - Germania, precum si turnuri de racire cu circuit deschis sau cu circuit inchis MITA - Italia. Aceste sisteme functioneaza pe baza unui principiu natural simplu, ce presupune scaderea temperaturii unei mase mari de apa prin evaporarea fortata a unei cantitati minime de apa. Turnurile de racire cu evaporare reprezinta cele mai raspandite sisteme de racire atat pentru aplicatii civile, cat si industriale.
Produsele sunt profesionale, fiind concepute pe baza tehnologiilor de ultima ora ce asigura economie de energie si costuri minime de instalare. Acestea se mai disting prin nivelul redus de zgomot si prin constructia robusta, carcasa fiind realizata din foi galvanizate, iar piesele rezistente la coroziune asigura o durata indelungata de exploatare. Produsele din seria PAD pot fi considerate turnuri cu sistem adiabatic de racire, acesta contribuind definitoriu la cresterea performantei unitatii. Ideale pentru instalatii unde atentia este indreptata spre consumul de apa si energie, modelele sunt preasamblate din fabrica si livrate cu panou electric de comanda.
Materialele folosite pentru turnurile de racire adiabatice sunt rezistente la coroziune, bateria este din cupru sau aluminiu, iar carcasa din otel galvanizat si au capacitati de la 100 kW la 1 MW (valorile fiind specifice unei singure unitati).
Pentru informatii suplimentare, www.jetrun.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
TeraSteelALLBIMACADC4E FORUMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere