Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KUMA anunta noi colectii din quartz natural pentru spatiile destinate relaxarii
KUMA anunta noi colectii din quartz natural pentru spatiile destinate relaxarii
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 10 Nov 2020 15:31
Lumea este in permanenta schimbare, iar designul o urmeaza fidel. Dezvoltarea de noi colectii pentru baie, bazate pe o reprezentare a performantei in tehnologie si functionalitate, design simplu si elegant, este ceea ce oamenii isi doresc. KUMA propune noi scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternica. Concepte inteligente, moderne, care raspund celor mai exigente cerinte.
Astazi, placerea de a fi inconjurati de obiecte moderne, de calitate, in baie, la fel ca si in restul casei este un aspect obligatoriu unei amenajari. Transformarea unei bai intr-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care isi doresc sa realizeze un spatiu destinat relaxarii. KUMA se remarca printr-un portofoliu vast de boluri, blaturi si cazi de baie, intr-o gama variata de materiale si culori. Astfel, KUMA poate transforma orice vis in realitate, adaugand design-ului emotia de care are nevoie.
KUMA ofera clientilor experienta sa, bazata pe o abilitate profunda de a satisface nevoile si gusturile unei piete diverse si in continua evolutie si de a anticipa tendintele de viata, creand solutii conceptuale pentru bai.
Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru transformarea unei bai intr-un spatiu destinat relaxarii?
Un prim pas este acela de a stabili care sunt nevoile celor care folosesc spatiul. Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu bol turnat continuu, pe dimensiuni care se vor integra perfect spatiului.
Va vor incanta diversitatea formelor de boluri, create de designeri nordici, dar si latura feminina din companie, care imbina pragmatismul Nordic cu latinitatea si delicatetea liniilor geometrice. https://www.kumaromania.ro/inspiratie-bai/
Un al doilea pas este acela de a alege din gama variata de culori si materiale KUMA. Poti alege de la game minimaliste la optiuni glamour din marmura, deosebit de moderna si eleganta - un superstar al materialelor.
Pentru 2021, KUMA a pregatit noi colectii de quartz natural, o piatra care confera o frumusete aparte lavoarului si culori care te poarta intr-un univers aparte, care te imbie la relaxare.
Optiunea pentru o cada de baie in detrimentul unei cabine de dus poate oferi o multime de beneficii, precum un somn mai odihnitor, diminuarea stresului, inducerea unei stari de bine.
Colectia de cazi KUMA, poate transforma baia intr-un spatiu dedicat relaxarii. Identitatea puternica a colectiei este data de elementele vizuale si functionale particulare. Cazile independente KUMA vor fi, cu siguranta, punctul de atractie in orice baie, fiind asociate cu designul modern, luxul si calitatea.
Acestea sunt elemente importante, care ne ajuta sa nu facem compromisuri si sa obtinem un SPA in care sa ne simtim relaxati.
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
concelex
quadratum
Arduro
strabag nivel 1
BogArt
Acvatot 2019
CDS
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
SIGM
konsent
noark
viarom
ness project
theda mar
siniat
SSAB
rigips
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander