Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LYNK HMS: Noua solutie Legrand si Samsung pentru camere inteligente de hotel
LYNK HMS: Noua solutie Legrand si Samsung pentru camere inteligente de hotel
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 09 Oct 2019 09:23
Legrand si Samsung anunta lansarea in tara noastra a sistemului LYNK HMS (Hotel Management System), solutie dedicata industriei hoteliere, care permite controlul inteligent al camerelor, atat din perspectiva oaspetilor, cat si din cea a administratiei cladirilor. Astfel, oaspetii pot seta temperatura, nivelul iluminarii, deplasarea draperiilor sau alte functii specifice camerelor de hotel, afisate pe ecranul televizorului Samsung, prin simpla utilizare a telecomenzii. Mai mult, acestia pot solicita efectuarea serviciilor de curatenie, folosind aceeasi solutie, ceea ce permite optimizarea rutei cameristelor, care beneficiaza si de o ghidare online spre destinatia cea mai apropiata care trebuie improspatata. Personalizarea poate sa ajunga pana la programarea accesului la diferite facilitati recreative pe care le ofera unitatea de cazare (ore de yoga, de masaj etc.). Odata setate preferintele ca profil al vizitatorului, acesta se va putea bucura de confort personalizat de cate ori revine in hotelul respectiv.
Solutia Samsung LYNK HMS transforma televizorul din camera de hotel intr-un hub de control si management, combinand principalele atribute tehnice intr-o interfata usor de utilizat si interactiva. Pe langa facilitatile de administrare a camerei (RMS), hotelurile mai pot accesa un sistem de control al energiei (EMS), serviciul de control in camera (IRC) si functia de gestionare a continutului (CMS). 
"Credem ca domeniul hotelier are un potential important de dezvoltare in Romania, cu o crestere constanta a numarului de turisti, dar si a asteptarilor acestora in ceea ce priveste utilizarea tehnologiei. Reprezentantii hotelurilor stiu ca serviciile ii diferentiaza si determina decizia de a reveni din partea oaspetilor. Se pune intrebarea daca ne putem permite sa ignoram investitia in tehnologie, cand numarul dispozitivelor conectate la nivel global va creste de 10 ori in 2020 fata de anul curent. Legrand se situeaza, ca intotdeauna, printre promotorii inovatiei si prezinta, in premiera pentru domeniul hotelier, doua solutii pentru controlul inteligent al camerelor de hotel", a declarat Calin Pascalau, directorul general Legrand Romania.
Solutiile Legrand pot fi insalate atat in hotelurile noi, cat si in faza de renovare usoara, intr-o maniera non-invaziva. 
De asemenea, Legrand ofera o alta varianta customizabila pentru controlul inteligent al camerelor de hotel, si anume UX, care include o serie de dispozitive care pot fi personalizate in functie de nevoile hotelului. Pot fi alese de la unul la zece dispozitive diferite pentru managementul camerei, printre care echipamentele de comanda tactile, care permit controlul iluminatului, al temperaturii, al draperiilor sau setarea anumitor scenarii (de exemplu, la un moment al zilei se trag draperiile, se aprinde lumina etc.). Solutia UX include si cititoare inteligente: inainte de intrarea in camera exista un dispozitiv care permite accesul pe baza de card si care afiseaza statusul camerei si numarul acesteia.
Solutia UX Legrand pentru hoteluri a fost implementata pana acum cu succes in hoteluri din intreaga lume, atat in cazul unor unitati noi, precum Jumeirah Gate din Dubai, cat si al unor hoteluri de o eleganta clasica, precum Vista Hotel Como din Italia. 
***
Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Grupul este prezent in Romania de peste 20 ani si comercializeaza, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate si inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 marci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil. Listata la Euronext Paris, compania a raportat vanzari de aproximativ 6 miliarde de euro in 2018, la nivel global.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIMman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan
rigips
CDS
FRONTALE
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
leviatan
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica