Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - MINEX: Tehnologii moderne de vopsire, sablare si metalizare
MINEX: Tehnologii moderne de vopsire, sablare si metalizare
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Iul 2015 10:49
Cabinele de vopsire si uscare asigura optiuni complete, fiind perfect adaptabile specificului aplicatiei, tipului de infrastructura existenta, nivelului de productie si altor caracteristici specifice fiecarui proiect in parte. Halele includ incinta propriu-zisa, corpuri de iluminat tip Atex, sisteme de transfer al pieselor, echipamente specifice de vopsire, dispozitive speciale de ventilatie cu extractie de praf si noxe, sistem de incalzire, panou de comanda/control si echipamente conexe. Instalatiile pot fi folosite pentru finisajul pieselor metalice turnate, a confectiilor metalice sudate, a reperelor din industria auto etc. Totodata, se pot adapta pentru operatiuni speciale necesare in industria navala, precum si pentru vopsirea buteliilor si rezervoarelor.
 
Optiuni multiple de procesare si siguranta maxima in operare
In ceea ce priveste halele de sablare, acestea reprezinta sisteme integrate, dimensionate in functie de specificul instalatiei, capacitatea de productie, infrastructura existenta si bugetul disponibil. Incinta propriu-zisa are peretii protejati cu elemente din cauciuc sau alt material rezistent la abraziune si prezinta un sistem propriu de iluminare incluzand corpuri etanse la praf. Pardoseala este executata din tabla sau poate fi acoperita cu gratare si tabla perforata. Echipamentele dispun de sisteme de manipulare si transport, utilaje de sablare cu functionare pe baza de aer comprimat, sisteme de recuperare, transport, curatare si stocare a materialului abraziv, dispozitive de ventilatie si extractie a prafului, panou de comanda/control, precum si o serie de echipamente conexe. Procesatorii au posibilitatea de a opta pentru materialul abraziv utilizat, care poate consta in alice colturoase realizate din otel tratat termic, electrocorindon (oxid de aluminiu), material ceramic, bule de sticla, abrazivi vegetali etc.
 
Finisaje profesionale pentru o gama extinsa de proiecte
Solutiile de metalizare de la Minex Romania ofera posibilitatea unor optiuni complete, in functie de specificul aplicatiilor, infrastructura existenta si nivelul productiei. Proiectele "la cheie" pentru operatiuni de metalizare cuprind: incinta propriu-zisa, sisteme de iluminare dotate cu corpuri de tip Atex, dispozitive de transfer al pieselor, echipament de metalizare, sistem de ventilatie pentru extractia prafului si a noxelor, panou de comanda si control si echipamente conexe (incluzand retea de aer comprimat, pentru dezumidificare etc.). Cabinele pot fi utilizate pentru efectuarea operatiunilor specifice de metalizare a confectiilor metalice sudate, a sasiurilor si altor repere auto, a buteliilor si rezervoarelor. De asemenea, halele se preteaza la aplicatii speciale, cum ar fi, de exemplu, finisarea turnurilor si componentelor centralelor eoliene. Pentru informatii suplimentare, www.minex.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
VideoConfAC-iulALLBIMMESENBURGman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A ap─ârut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
Ubitech
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
viarom
leviatan
rigips
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023