Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric a lansat o noua generatie de unitati de racire, ClimaSys
Schneider Electric a lansat o noua generatie de unitati de racire, ClimaSys
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 15 Feb 2024 12:11
Schneider Electric a anuntat lansarea unei noi generatii de unitati de racire conectabile ClimaSys. Aceasta gama stabileste noi standarde pentru eficienta, fiabilitate si sustenabilitate in tehnologia de racire.
In mediile industriale, in care temperaturile ambientale pot ajunge pana la 55ºC, controlul conditiilor de caldura si umiditate este esential pentru a garanta functionarea optima a componentelor instalate in interiorul panourilor de automatizare si control.
Unitatea de racire ClimaSys a fost special conceputa pentru a face procesele de productie mai fiabile, prin reducerea timpilor de nefunctionare si a pierderilor de productie. Complexitatea hardware-ului si conectivitatea on-board sunt cateva dintre caracteristicile care contribuie la acest lucru.
Conceputa pentru a satisface nevoile in evolutie ale industriilor din intreaga lume, noua versiune a unitatii de racire ClimaSys ofera o solutie cuprinzatoare pentru gestionarea temperaturii si a umiditatii in medii critice, cum ar fi centrele de date, facilitatile industriale si infrastructura de telecomunicatii, apa sau transport. 
ClimaSys ofera mai multe beneficii si caracteristici unice care raspund urmatoarelor provocari:
  • Sustenabilitate: noua unitate de racire ClimaSys ofera cel mai bun raport de eficienta energetica (EER) si combinatie greutate-marime de pe piata.
  • Este special conceputa pentru a fi sustenabila, datorita schimbatoarelor de caldura cu micro-canale, compresorului rotativ, care reduce consumul de freon cu pana la 40% per unitate de racire.
  • De asemenea, este livrata in ambalaje ecologice fara plastic, fabricate pana la 80% din carton reciclat.
  • Fiabilitate: ClimaSys este un produs inteligent, care ofera vizibilitate remote pentru alerte si pentru verificarea starii de functionare. De asemenea, are integrat hardware-ul IP55, precum si 3 moduri redundante pentru aplicatii critice.
  • Flexibilitate si optiunea de personalizare: Greutatea, volumul si dimensiunile unitatii de racire ClimaSys sunt cu 30% mai reduse (doar 40 kg pentru unitatea de 2 kW) si ofera 3 pozitii de montare (aparent, ½ incastrat, incastrat), astfel incat sa poata indeplini toate nevoile in materie de spatiu.
  • Procesul de selectie a fost simplificat datorita a 40 de referinte multi-standard (IEC si UL) si poate indeplini cele mai exigente cerinte datorita unei game cuprinzatoare de accesorii si optiuni de personalizare.
  • Eficienta: Se configureaza cu software-ul ProClima, care este acum complet incorporat in SEE Electrical, pentru a proiecta cea mai potrivita solutie termica.
Unitatile de racire ClimaSys ofera caracteristici inteligente, care economisesc timp, cum ar fi suporturi de montare, suruburi care nu se pot pierde si kituri de modernizare.
In plus, Modbus RTU nativ face comunicarea mult mai usoara si simpla cu arhitecturile EcoStruxure si cu orice sistem SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).
"Pe masura ce industriile devin din ce in ce mai dependente de infrastructura digitala critica, gestionarea temperaturii si umiditatii este esentiala pentru a asigura fiabilitatea si longevitatea echipamentelor sensibile. Unitatea de racire ClimaSys reflecta dedicarea Schneider Electric pentru inovatie si sustenabilitate, oferind clientilor nostri o solutie de ultima ora pentru a raspunde nevoilor lor in evolutie in ceea ce priveste managementul termic”, a spus Victor Donici, Offer Manager la Schneider Electric.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ness project
Ubitech
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
rigips
noark
theda mar
viarom
quadratum
EDIT-Structural
CDS
concelex
ERBASU CONSTRUCT
siniat
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander