Agenda Constructiilor
Luni, 03 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider: ExoStruxure Automation Expert 22.0 faciliteaza automatizarea industriala
Schneider: ExoStruxure Automation Expert 22.0 faciliteaza automatizarea industriala
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 31 Mai 2022 12:44
Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat astazi versiunea 22.0 a EcoStruxure™ Automation Expert, care imbunatateste competentele primului sistem de automatizare universal din lume, centrat pe software.
Companiile de bunuri de consum, logistica, apa si apa uzata au acum la dispozitie posibilitati de automatizare avansate si flexibilitate operationala inegalabila, cu EcoStruxure Automation Expert v22.0. inclusiv:
- biblioteci extinse pentru functii si dispozitive de management al energiei
- experienta imbunatatita a utilizatorului (UX) in instrumentul care gestioneaza timpul de constructie
- securitate cibernetica intensificata
- sprijin pe parte de inginerie, inclusiv DEXPI (bazat pe ISO15926) si Excel
- Asistenta in chineza, engleza, franceza, germana, italiana, portugheza si spaniola si documentatie imbunatatita
Solutia ofera, de asemenea, continuitate digitala end to end prin integrarea cu aplicatiile AVEVA. EcoStruxure Automation Expert se poate conecta la AVEVA Engineering si poate importa date de proiectare a instalatiei pentru bulk engineering. De asemenea, permite vizualizare scalabila pentru camera de control a companiei prin integrarea cu AVEVA System Platform.
 
Decuplarea software-ului de automatizare de hardware
EcoStruxure Automation Expert ofera flexibilitate si control sporit, permitand ca software-ul de automatizare sa fie separat de hardware, oferind astfel libertatea tuturor companiilor in ceea ce priveste automatizarea industriala.
 
Ecosistem digital de automatizare universala
Pe langa faptul ca ofera continuitate digitala si integrare perfecta cu software-ul complementar, EcoStruxure Automation Expert permite, de asemenea, diferitelor entitati, fie interne sau externe, sa lucreze impreuna pentru a crea cea mai buna solutie pentru a rezolva provocarile specifice fiecarei piete.
EcoStruxure Automation Expert este prima solutie de automatizare universala din lume si parte a unui ecosistem care functioneaza asemenea unui magazin de aplicatii pentru automatizare, in care furnizorii, utilizatorii finali si OEM-urile folosesc acelasi software de automatizare pentru toate tehnologiile lor. Aceasta colaborare tehnologica conduce la dezvoltarea unor solutii de automatizare portabile, interoperabile, „plug and produce”, pe care companiile industriale le pot integra cu usurinta, indiferent de marca.
De la lansarea sa la sfarsitul anului 2020, EcoStruxure Automation Expert a primit numeroase recunoasteri si premii pentru inovatie si excelenta produsului. Cel mai recent este 2022 Engineer’s Choice Award pentru Software: MES, MOM.
EcoStruxure Automation Expert v22.0 este cea mai recenta versiune dintr-o serie continua de actualizari si imbunatatiri pe care Schneider Electric le ofera pe piata de cel putin doua ori pe an.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
hilti
BMI_Icopal
FRONTALE
strabag nivel 1
CELCO 2020
rigips
viarom
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere