Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric: Solutie fotovoltaica inovatoare pentru Presto Steel Construct
Schneider Electric: Solutie fotovoltaica inovatoare pentru Presto Steel Construct
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 23 Mai 2024 13:20
In contextul cresterii preocuparilor pentru eficienta energetica si reducerea impactului negativ asupra mediului, Schneider Electric impreuna cu partenerul sau Walton Electric aduce tot mai multor clienti solutii sustenabile, care ii ajuta sa isi reduca atat cheltuielile, dar si sa-si indeplineasca obiectivele de mediu. Recent, compania Walton Electric a finalizat un proiect de implementare a unui sistem fotovoltaic, pentru clientul sau Presto Steel Construct.
Obiectivul principal al proiectului a fost reducerea facturilor la energia electrica, prin instalarea unui sistem fotovoltaic eficient, conceput pentru generarea de energie electrica in special pentru consumul propriu, dar si pentru injectarea in retea a surplusului de productie.
In cadrul proiectului, Walton Electric a implementat un sistem fotovoltaic de ultima generatie, care include panouri solare produse de IBC Solar AG din Germania, cu o eficienta de 22,3%. Sistemul de montaj, cablajele si accesoriile sunt, de asemenea, de provenienta germana, asigurand calitate si fiabilitate pe termen lung. Invertoarele folosite sunt produse de Sungrow, liderul mondial in productia de invertoare, cunoscute pentru randamentul lor foarte mare.
Sistemul a fost completat cu un tablou de curent continuu si curent alternativ de la Schneider Electric, garantand astfel o functionare optima si sigura.
Implementarea sistemului fotovoltaic a adus in scurt timp multiple beneficii clientului, inlocuind dependenta de furnizorul de energie prin productia proprie si reducand valoarea facturilor de energie electrica
"Suntem cu totii constienti de fluctuatiile de pret la utilitati, de aceea cautam sa le optimizam si sa obtinem o predictibilitate a costurilor operationale. Inca din primele zile de utilizare, sistemul implementat de Walton Electric cu ajutorul solutiilor Schneider Electric, a acoperit aproximativ 60-65% din necesarul energetic zilnic, in conditiile in care activitatea noastra se desfasoara inclusiv pe timpul noptii. Doar 35-40% din energia consumata in aceasta perioada mai provine din retea”, spune Stefan Cus, Director General la Presto Steel Construct.
"Colaborarea stransa cu clientii si partenerii nostri impreuna cu solutiile noastre personalizate, ne permit sa contribuim la cresterea eficientei energetice, reducerea impactului asupra costurilor operationale si asupra mediului, pentru multe companii. Proiectul recent finalizat reprezinta un exemplu concret al angajamentului nostru de a oferi rapid solutii avansate si fiabile pentru nevoile energetice ale companiilor", Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric Romania, Armenia & Republica Moldova.
"Ca director tehnic al companiei noastre, sunt mandru sa subliniez angajamentul nostru fata de implementarea sistemelor fotovoltaice de cea mai inalta calitate. Folosim echipamente si materiale importate din Germania, iar pentru tablourile electrice de forta si comanda utilizam produsele Schneider Electric. Aceste alegeri asigura durabilitate, eficienta si siguranta, oferind solutii energetice sustenabile pentru clientii nostri.”, Aurel Iulian Diaconu, Director Tehnic la Walton Electric.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
konsent
rigips
CDS
concelex
theda mar
siniat
EDIT-Structural
Ubitech
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
noark
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander