Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SCIA ENGINEER 20, noul software integrat de analiza si proiectare de la Allbim
SCIA ENGINEER 20, noul software integrat de analiza si proiectare de la Allbim
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 21 Iun 2021 06:18
Scia Engineer 20 este un software integrat de analiza si modelare cu elemente finite, care se adapteaza oricarui tip de structura, asigurand integrarea normativelor locale si internationale. Produsul asigura un
proces complet de proiectare intr-un singur model, permitand conectarea la orice flux de lucru de tip BIM. SCIA Engineer 20 include o serie de imbunatatiri ce faciliteaza proiectarea structurilor din beton si otel, facand procesul respectiv mai rapid si mai eficient. Calculul automat al latimilor efective pentru nervurile de beton, proiectarea armaturii dupa criterii de optimizare prin satisfacerea tuturor verificarilor in functie de cod, generarea de documentatii clare, comprehensibile si la scara pentru elemente ale confectiilor metalice etc. devin posibile cu ajutorul aplicatiei respective, ajutand proiectantii sa ofere clientilor o documentatie optimizata, clara si precisa.
 
Analiza rapida a betonului precomprimat
Arhitectura pe 64 de biti a SCIA Engineer 20 ofera solutii oricarei provocari legate de proiectarea elementelor de beton precomprimat. Analiza unor astfel de materiale cu armatura pre sau post-intinsa, insotita de o colectie de verificari comprehensive dupa Eurocod, asigura controlul eficient al proiecte complexe. Software-ul garanteaza o libertate completa in alegerea fluxului de lucru pentru proiectele BIM, utilzatorii SCIA Engineer 20 putand incepe proiectarea armaturii in diverse aplicatii CAD, dimensionarea si optimizarea acesteia, urmand ca plansele de detaliu sa fie realizate tot in programul CAD ales. Metoda de lucru este intuitiva, folosind modele structurale. Grinzile curbe si planseele cu grosime variabila sunt usor de definit prin simpla modificare a proprietatilor. De asemenea, datele aditionale sunt usor accesibile, datorita instrumentelor de filtrare si selectie, iar modelarea parametrica permite crearea de structuri repetitive si complexe. Situatiile curente pot fi automatizate cu sabloane parametrice prestabilite sau definite de utilizator, pentru diverse geometrii. SCIA Engineer 20 asigura un schimb transparent de date intre modele si celelalte parti implicate in proiect, prin legatura bidirectionala puternica cu Allplan, Revit si Tekla Structures, IFC sau cu alte plug-inuri de tip open BIM.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
viarom
siniat
SSAB
strabag nivel 1
concelex
CDS
CONCEPT STRUCTURE
konsent
Acvatot 2019
noark
MAKITA
Arduro
EDIT-Structural
theda mar
quadratum
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
BogArt
leviatan
SIGM

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander