Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SEACE: Solutie tehnica inovatoare Samsung b.IoT, la sucursala BRD Dorobanti
SEACE: Solutie tehnica inovatoare Samsung b.IoT, la sucursala BRD Dorobanti
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 28 Mai 2024 10:57
Situata intr-o zona emblematica a capitalei Romaniei, sucursala BRD Dorobanti a trecut in ultima perioada printr-un proces de modernizare si reconfigurare a functiilor de agentie bancara, conform unui concept nou, care va fi utilizat la scara retelei bancii.
Principalele coordonate ale noului concept sunt:
- fluidizarea zonei automate, astfel incat oferta de servicii digitale si cea de servicii de consiliere sa se invecineze
- diversificarea impartirii pe zone a holului destinat clientilor, prin insertii functionale de tipul “Zona de servire rapida”, “Lounge - zona de asteptare” si “Zone polivalente” - spatii care pot gazdui diferite evenimente
In sucursala Dorobanti s-a implementat, cu aceasta ocazie, in colaborare cu Samsung Electronics Air Conditioner Europe, un proiect tehnic inovator, in premiera in Romania: integrarea tuturor echipamentelor de climatizare in solutia Samsung Building Internet of Things(b.IoT). 
Samsung b.IoT este o platforma de integrare care poate fi implementata pe o mare varietate de sisteme, oferind in acelasi timp un mediu interior cu grad inalt de confort, economii de energie si simplitate operationala. Sistemul instalat la BRD Dorobanti este o solutie de control si monitorizare a instalatiilor de climatizare, dotata cu inteligenta artificiala, care va aplica diversi algoritmi de predictibilitate in functie de conditiile meteo si comportamentul utilizatorilor, realizand o eficienta energetica si un confort la niveluri optime.
Pe langa arhitectura inovatoare, au fost utilizate solutii de climatizare de ultima generatie, prietenoase cu mediul inconjurator. Sistemul VRF (variable refrigerant flow) DVM S Eco transforma un singur echipament intr-o instalatie de racire sau incalzire, cu eficienta ridicata intre - 15 si + 40 grade Celsius, avand un coeficient specific de incalzire/racire de pana la 5 (pentru 1KW de energie electrica consumata sistemul va produce 5KW de energie termica (racire sau incalzire).
”Prin renovarea si reconceptualizarea sucursalei Dorobanti, contribuim la atingerea obiectivului de a aduce banca mai aproape de clienti, oferindu-le un spatiu modern si confortabil, unde sa aiba rapid si eficient acces la serviciile de care au nevoie”, a spus Dana Radulescu, Directorul executiv al departamentului Management Imobiliar si Activitati Transversale din cadrul BRD.
”Suntem mandri ca am putut realiza prima implementare a solutiei Samsung b.IoT din Romania impreuna cu BRD si ne dorim sa continuam acest parteneriat si in alte sedii. Aceasta solutie inovatoare ofera o eficienta mai buna pentru intreaga cladire, atat pentru sistemul de climatizare, cat si pentru alte produse sau sisteme diverse”, a spus Roxana Raducanu, Head of Samsung Electronics Air Conditioner Europe in Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
EDIT-Structural
Acvatot 2019
SIGM
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
strabag nivel 1
ness project
concelex
leviatan
MAKITA
siniat
SSAB
viarom
BogArt
quadratum
CDS
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander