Agenda Constructiilor
Joi, 28 Mai 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIEMENS: Aliro - Noul sistem de control-acces web-based
SIEMENS: Aliro - Noul sistem de control-acces web-based
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 24 Sep 2014 17:31
Siemens Building Technologies, liderul mondial pe piata cladirilor si infrastructurilor sigure, eficiente energetic si prietenoase cu mediul inconjurator, lanseaza noul sistem de control acces dedicat aplicatiilor de dimensiuni mici si medii - Aliro. Sistemul ofera o arhitectura clar structurata, un software user-friendly si aplicatii de mobil intuitive.
 
Fiecare usa are o unitate de control acces, astfel arhitectura Aliro este foarte simpla si usureaza instalatorilor munca de proiectare a sistemului. Costul sistemului este proportional cu numarul de usi care trebuie protejate, astfel ca arhitectura Aliro imbunatateste transparenta costurilor pentru utilizatori. Toate aceste aspecte fac din Aliro sistemul ideal de control-acces pentru aplicatii de business de dimensiuni mici si medii, cum ar fi centrele de retail, centrele medicale si de birouri, sistemul avand capacitatea de a gestiona pana la 512 usi, 10.000 de utilizatori si 100.000 de carduri de acces.
 
Punctele de acces pot fi conectate la sistem atat prin reteaua IP cat si prin conexiunea traditonala bus (RS485). Punctele de acces sunt preconfigurate pentru aplicatii standard si pot fi utilizate ca atare sau personalizate, in functie de necesitatile beneficiarilor.
 
Aliro foloseste noua gama de cititoare de carduri MiFare de la Siemens. Ele prezinta un display integrat OLED care afiseaza mesajele si instructiunile bazate pe drepturile utilizatorului, permitand astfel interactiunea directa cu detinatorul cardului. Interfata dedicata utilizatorului este tradusa in 11 limbi de circulatie europeana. Aliro este compatibil cu toate tehnologiile uzuale de cititoare de carduri de pe piata. Suporta nu doar integrarea locala cu sistemele de detectie a efractiei, dar de asemenea are facilitatea de anti-passback.
 
Din moment ce software-ul utilizat de Aliro este web-based, trebuie sa fie instalat pe un singur PC. Software-ul detecteaza automat unitatile de control acces din sistem si, in cazul in care instalarea este bazata pe IP, le desemneaza adrese de retea. Configurarea software-ului este rapida si usoara multumita interfetei intuitive dedicate utilizatorului.
 
Utilizatorii autorizati pot monitoriza si administra Aliro de oriunde folosind un browser web standard. De asemenea, sunt disponibile si aplicatii de control dedicate smartphone care sustin toate functiile majore cum ar fi monitorizarea usilor si a sistemelor de alarma, descuierea usilor si gestionarea utilizatorilor.
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere