Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TITAN Machinery Romania devine unic importator al utilajelor Terex EvoQuip
TITAN Machinery Romania devine unic importator al utilajelor Terex EvoQuip
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 02 Apr 2020 09:30
Titan Machinery Romania este bucuroasa sa anunte inceperea unui parteneriat de amploare cu unul dintre cei mai mari producatori de utilaje din lume, compania americana Terex® Corporation. Ca atare, incepand cu data de 01 martie 2020, Titan Machinery Romania preia distributia exclusiva a marcii de utilaje premium pentru constructii – EvoQuip™, urmarind astfel sa acopere un segment de piata ce devine deosebit de important la nivel national: recuperarea si refolosirea materialelor obtinute in urma demolarilor, dar si procesarea mineralelor din cariere.
Masinile EvoQuip™ sunt compacte, au o inalta fiabilitate si productivitate de lucru, sunt usor de transportat si sunt facute sa zdrobeasca si sa macine deseurile rezultate in urma demolarilor. Reciclarea la fata locului va permite constructorilor sa transforme deseurile existente in produse refolosibile si vandabile, crescand profiturile si reducand amprenta de carbon. Gama de produse EvoQuip™ pe care Titan Machinery Romania incepe sa le comercializeze va fi disponibila pe website-ul oficial www.titanmachinery.ro, iar acestea vor putea fi comandate la managerii regionali de vanzari pe segmentul de constructii Titan Machinery Romania.
Acest parteneriat de mare anvergura a luat nastere ca urmare a unei analize riguroase a pietei in contextul actual si in perspectiva, urmarind obiectivul principal de a completa portofoliul de utilaje pentru constructii pe care le comercializam si aplicabilitatea maxima pe care gama noastra de produse o poate avea pe santierele din Romania. Pentru Titan Machinery Romania dezvoltarea acestui parteneriat reprezinta o oportunitate in contextul in care in Romania sunt atrase fonduri europene importante pentru proiectele de reciclare.
Cu o dezvoltare remarcabila de aproape un secol, constructorul american de utilaje premium Terex® Corporation are un portofoliu vast si diversificat de produse de talie mondiala, de la macarale industriale si autovehicule, pana la tehnologie portuara si utilaje cu aplicabilitate agricola. Utilajele marca EvoQuip™ sunt produse in aceeasi fabrica unde se produc alte doua marci de utilaje foarte cunoscute in aceasta industrie: Terex® Finlay si Terex® Powerscreen.
EvoQuip™ ofera o gama completa de produse pentru a raspunde nevoilor proiectelor de reciclare in cinci industrii cheie: constructii, cariere, agricultura, amenajare si gradinarit. Facilitatea utilizatorului se afla in centrul marcii si pe masura ce noile produse sunt exploatate, simplitatea, intretinerea usoara, eficienta combustibilului si usurinta transportului vor face ca experienta tuturor constructorilor sa fie fericita.
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
top 500
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
quadratum
top 500
FRONTALE
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Ubitech
MAKITA
concelex
top 500
noark
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu