Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - VISUAL FAN lanseaza panoul fotovoltaic de 470 W, destinat constructiilor industrial
VISUAL FAN lanseaza panoul fotovoltaic de 470 W, destinat constructiilor industrial
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 27 Sep 2022 14:15
Visual Fan SA, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW si detinatoarea brandului Allview, anunta extinderea portofoliului Allview Industry prin lansarea panoului fotovoltaic monocristalin de 470 W, ce se poate personaliza intr-un sistem de kit-uri fotovoltaice destinate uzului industrial.
Panoul fotovoltaic monocristalin, adaugat astazi in portofoliul companiei Visual Fan, este fabricat la cele mai inalte standarde de calitate si dispune de putere de iesire de 470 W si eficienta ridicata de conversie de 21,6%. Prin sistem de optimizare si protectie cu 3 diode bypass, se asigura functionarea in parametrii ridicati a celorlalte panouri, chiar si in momentul in care o parte a acestuia este umbrita.
Modelul de 470 W, componenta importanta a portofoliului Allview Industry, este realizat cu o suprafata anti-reflex si anti-murdarie, ce asigura reducerea pierderilor de putere cauzate de murdarie si praf. Tehnologia Half-Cell asigura imbunatatirea performantei si durabilitatii, este certificat pentru a rezista la incarcaturile mari de vant si la conditiile climatice din tara noastra. De asemenea, dispune de o cutie de distributie IP68, iar tensiunea maxima a sistemului este de DC 1.500 V. Panoul prezenta un coeficient de temperatura de -0,37%/grad Celsius si temperatura sa de functionare variaza de la -40°C la 85°C.
Dimensiunile noului panou fotovoltaic sunt identice cu cele ale panoului de 455 W si anume: 2.094 mm x 1.038 mm x 35 mm, cantareste 24,5 kg, este construit din sticla temperata cu grosimea de 3,2 mm si are continut scazut de fier. Diferentele intre cele doua fiind legate de putere, cel nou avand un surplus de 15 W si o eficienta de conversie de 21,6%.
 
Experienta si stabilitatea companiei pe piata
Compania Visual Fan, cu o experienta de 20 de ani in industria IT&C, formeaza un sir neintrerupt de inovatii adaptate nevoilor in permanenta schimbare ale clientilor, fiind la curent cu ultimele tendinte in materie de tehnologie, menite sa imbunatateasca vietile oamenilor.
A demonstrat, in repetate randuri, ca are competenta si maturitatea de a genera cresteri reprezentative, prin urmare, planificarea pentru trimestrul patru prevede o crestere a vanzarilor de sisteme fotovoltaice cu 30%, fata de trimestrul trei.
Cresterea prognozata se datoreaza disponibilitatii stocului si posibilitatii clientilor de a alege dintre cele 244 de tipuri de kit-uri fotovoltaice, atat Industry, cat si On-Grid, Off-Grid si Hybrid, cu puteri intre 3 kW si 1 MW. In vederea alegerii si personalizarii celor mai bune solutii, pe langa sectiunea “Configurator” a site-ului Solar Energy: https://www.allview.ro/solarenergy/, compania dispune de 15 persoane dedicate acestui proiect, care asigura consultanta tehnica si de vanzari.
“Ne confruntam cu o situatie fara precedent pe piata energiei electrice, iar preocuparile marilor consumatori din industrie legate de costurile ridicate ale acesteia sunt cat se poate de intemeiate. Intr-o criza ca cea din prezent, o solutie sunt panourile fotovoltaice, o investitie cu rezultate dovedite, pe termen lung”, a declarat Lucian Peticila – CEO Visual Fan S.A.
 
Durata de montaj a sistemelor fotovoltaice
Clientii pot achizitiona, pentru uzul industrial, sisteme fotovoltaice personalizate, care au in componenta panouri fotovoltaice industriale de 470 W si toate elementele pentru punerea in functiune. Pentru sistemele fotovoltaice, termenul de montaj este in medie de 2 saptamani, din momentul semnarii contractului si se poate realiza, in orice judet al tarii, de catre echipele proprii sau de catre echipele de instalare partenere specializate din domeniu.
 
Durata pentru contractul de prosumator
Perioada necesara pentru clientii care doresc sa devina prosumatori se incadreaza intre 45 si maxim 60 de zile de la momentul semnarii contractului, pana la momentul exportului de energie electrica in retea.
 
Servicii si garantie incluse
Prin achizitia sistemelor fotovoltaice, clientii beneficiaza de consultanta, proiectare, autorizare, instalare si monitorizare online in toata tara. Dispun de 25 de ani garantie pentru randament peste 80% si 12 ani garantie completa, iar pe baza proiectului tehnic cu simulare 365 de zile, se asigura cel mai mare randament. Panourile de 470 W se vor folosi pentru sistemele fotovoltaice destinate intreprinderilor mici si mijlocii.
In decursul celor 3 luni de la momentul lansarii proiectului „Solar Energy”, compania Visual Fan a incheiat peste 150 de contracte, dintre care 10% reprezinta contracte corporate, oferind montaj pe intreg teritoriul tarii. In Romania, la finalul anului trecut, erau peste 12.000 de prosumatori, adica de consumatori care produc energia electrica si sunt conectati la sistemul national, iar estimarile autoritatilor arata ca pana la sfarsitul anului vor fi in jur de 30.000 de prosumatori. Targetul pe care compania Visual Fan il vizeaza pana la finalul anului 2022, reprezinta un procent de 6% din cota de piata de vanzare si montaj a sistemelor fotovoltaice pe ultimele 6 luni ale anului.
Cunoscand importanta implicarii in protejarea mediului inconjurator, Visual Fan, prin strategia Green by Allview, isi propune ca in urmatoarea perioada sa distribuie sistemele fotovoltaice Allview si in afara Romaniei.
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
konsent
CDS
Ubitech
siniat
EDIT-Structural
viarom
rigips
quadratum
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
concelex
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander