Agenda Constructiilor
Joi, 01 Decembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Sustenabilitate - HFHR si Wienerberger au construit case pentru familii vulnerabile, in Bacau
HFHR si Wienerberger au construit case pentru familii vulnerabile, in Bacau
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 25 Aug 2022 09:30
Habitat for Humanity a construit, in comuna Poduri din judetul Bacau, patru locuinte in format duplex pentru familii vulnerabile, in parteneriat cu Wienerberger, cel mai mare producator mondial de blocuri ceramice, lider de piata pentru tigle ceramice in Europa si in Europa de Est pentru pavaj.
In cadrul acestui parteneriat, angajati din Romania ai companiei au participat, pe baza de voluntariat, la constructia acestor locuinte, alaturi de echipa de muncitori de pe santier. De asemenea, Wienerberger a donat tigla ceramica Tondach, precum si toate accesoriile necesare pentru construirea acoperisurilor caselor de la Poduri.
Compania va dona acelasi tip de materiale, precum si produse Pipelife pentru un al alt proiect derulat de Habitat for Humanity la Cumpana, in judetul Constanta, unde ONG-ul construieste opt locuinte similare, pentru familii vulnerabile. De asemenea, Wienerberger pune la dispozitie si produse Pipelife pentru proiectul Hope Build sau alte produse necesare pentru orice proiect din programele Habitat for Humanity Romania.
Angajatii Wienerberger au mai participat la numeroase astfel de actiuni in trecut, in baza parteneriatului cu Habitat for Humanity ce dateaza din 2012. Cel mai recent proiect cu participarea voluntarilor de la Wienerberger, din subsidiarele din afara Romaniei, a fost in luna mai a acestui an. De asemenea, un numar record de angajati vor participa, in perioada 3-7 octombrie, la lucrarile de pe santierul de la Cumpana Constanta.
“Proiectul s-a bucurat de sustinerea companiei in totalitate. Energia pozitiva de pe santier, lucrul in echipa si multumirea de la final sunt molipsitoare si ne aduna intr-un numar tot mai mare pe santiere”, a declarat Ioana Totoian, coordonator al proiectului din partea Wienerberger Romania.
Wienerberger este partener anul acesta si in proiectul de la SOS Satele Copiilor Bucuresti, unde Habitat for Humanity Romania reabiliteaza doua cladiri, iar compania este implicata in mai multe proiecte legate de educatie, sport, teatru, ecologie si sustenabilitate.
Wienerberger este prezenta in Romania din anul 1998 si este una dintre cele mai mari companii producatoare de materiale de constructii din tara. Compania opereaza in total sapte unitati de productie, dintre care patru unitati de productie pentru blocuri ceramice in localitatile Sibiu, Tritenii de Jos (judetul Cluj), Gura Ocnitei (judetul Dambovita), Berca (judetul Buzau) si trei unitati de productie de pavaj in Bolintin Vale (Ilfov), Teius (Alba), Nadab (Arad). De asemenea, compania comercializeaza tigle ceramice sub marca Tondach si caramizi de fatada si pentru amenajari interioare sub marca Terca pe care le importa din fabricile grupului amplasate in Ungaria, Austria, Belgia, Croatia, Serbia, Slovenia si are in total peste 500 de angajati.
Romania este una dintre cele mai mari piete din regiunea ECE.
 
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
leviatan
hilti
FRONTALE
BMI_Icopal
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu