Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home
KnaufTerm 2 PRO, software ce permite masurarea performantei energetice a cladirilor Imprimare Email
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 28 Sep 2020 08:58
Importatorul de sisteme de izolare cu vata minerala Knauf Insulation pune la dispozitia persoanelor interesate de accesarea de finantare pentru renovarea locuintelor prin programul Casa Eficienta Energetic aplicatia de calcul KnaufTerm 2 PRO, un instrument profesional care ajuta in expertiza termica, masurand performanta energetica a cladirilor. Software-ul poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial Knauf Insulation Romania.
"Izolarea caselor este o solutie tot mai des intalnita, adoptata de cei care isi doresc un consum mai mic de energie. In constructia sau reabilitarea unei cladiri, sustenabilitatea si economia energiei sunt esentiale. Mai mult, este luata in calcul si calitatea aerului din interiorul locuintei. De aceea, materialele utilizate trebuie sa indeplineasca cerintele necesare pentru a asigura toate aceste elemente. In acest sens, vata minerala de sticla si bazaltica dezvoltata de Knauf Insulation este prevazuta cu tehnologia ECOSEĀ®, detine nivelul Gold al certificatului Indoor Air Quality de la Eurofins si prezinta caracteristici deosebite in ceea ce priveste izolarea si protectia impotriva incendiilor", precizeaza o comunicare Knauf Insulation.
In utilizarea software-ului de masurare, se pot alege elemente predefinite sau se pot folosi elemente din biblioteca Knauf Insulation, dar si din normativele in vigoare, pentru o configurare mai usoara.
"Pentru a vedea la care prag de finantare te incadrezi, poti rula o simulare in program utilizand diverse produse Knauf Insulation si in functie de materialele alese, se calculeaza coeficientul maxim de transfer de caldura al peretilor exteriori dupa termoizolare", mai spun reprezentantii companiei.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ALLBIMelmas_1octVideoConfAC-iulCOVID-19ALLPLAN
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere