Agenda Constructiilor
Duminica, 27 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Sustenabilitate - PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza companiile sa doneze pentru refugiati
PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza companiile sa doneze pentru refugiati
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 10 Mar 2022 15:49
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) se solidarizeaza cu initiativa Crucii Rosii in campania “Umanitatea nu are granite”, in sprijinul cetatenilor ucraineni care si-au parasit tara si tranziteaza sau raman pe teritoriul Romaniei, din cauza razboiului din aceasta tara.
"Drama umanitara la granitele Romaniei este majora si credem ca nu putem ramane indiferenti la suferinta acestor oameni. In acest context, PPTT doreste sa se implice prin strangerea de fonduri de la firmele membre si nemembre. Astfel, puteti dirija fonduri prin sponsorizarea cu pana la 20% din impozitul pe profit/ venit in 2022 catre PPTT, iar banii colectati vor fi donati catre Crucea Rosie. Toate sponsorizarile ce au ca destinatie sustinerea acestei cauze sunt gestionate separat de PPTT. Banii vor fi folositi pentru sustinerea Campaniei «Umanitatea nu are granite», lansata de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, pentru sprijinirea populatiei civile care paraseste Ucraina din cauza razboiului", au anuntat reprezentantii Patronatului.
Pe site-ul www.pptt.ro se realizeaza o pagina web cu lista companiilor care au sponsorizat PPTT in campania de strangere de fonduri si redirijarea acestora ca ajutor umanitar dat refugiatilor si victimelor civile din Ucraina.
PPTT a facut deja un prim pas si a sponsorizat Crucea Rosie in aceasta campanie cu suma de 25.000 de lei. Companiile care doresc sa se alature initiativei PPTT, potr contacta Patronatul la telefon 0723.178.215 sau pot completa Contractul de Sponsorizare, care va fi transmis la e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
leviatan
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
viarom
FRONTALE
leviatan
strabag nivel 1
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu