Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Sustenabilitate - PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza companiile sa doneze pentru refugiati
PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza companiile sa doneze pentru refugiati
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 10 Mar 2022 15:49
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) se solidarizeaza cu initiativa Crucii Rosii in campania “Umanitatea nu are granite”, in sprijinul cetatenilor ucraineni care si-au parasit tara si tranziteaza sau raman pe teritoriul Romaniei, din cauza razboiului din aceasta tara.
"Drama umanitara la granitele Romaniei este majora si credem ca nu putem ramane indiferenti la suferinta acestor oameni. In acest context, PPTT doreste sa se implice prin strangerea de fonduri de la firmele membre si nemembre. Astfel, puteti dirija fonduri prin sponsorizarea cu pana la 20% din impozitul pe profit/ venit in 2022 catre PPTT, iar banii colectati vor fi donati catre Crucea Rosie. Toate sponsorizarile ce au ca destinatie sustinerea acestei cauze sunt gestionate separat de PPTT. Banii vor fi folositi pentru sustinerea Campaniei «Umanitatea nu are granite», lansata de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, pentru sprijinirea populatiei civile care paraseste Ucraina din cauza razboiului", au anuntat reprezentantii Patronatului.
Pe site-ul www.pptt.ro se realizeaza o pagina web cu lista companiilor care au sponsorizat PPTT in campania de strangere de fonduri si redirijarea acestora ca ajutor umanitar dat refugiatilor si victimelor civile din Ucraina.
PPTT a facut deja un prim pas si a sponsorizat Crucea Rosie in aceasta campanie cu suma de 25.000 de lei. Companiile care doresc sa se alature initiativei PPTT, potr contacta Patronatul la telefon 0723.178.215 sau pot completa Contractul de Sponsorizare, care va fi transmis la e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
rigips
noark
quadratum
EDIT-Structural
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
CDS
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
concelex
leviatan
Ubitech
siniat
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander