Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - CTE SOLUTION si-a extins portofoliul cu noi utilaje Mecalac
CTE SOLUTION si-a extins portofoliul cu noi utilaje Mecalac
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 26 Iul 2017 09:39
Compania CTE Solution - Utilaje Specializate, cu sediul in Ciorogarla (judetul Ilfov) si-a extins portofoliul de echipamente dedicate sectorului de constructii prin integrarea unor noi game de buldoexcavatoare, dumpere compacte si cilindri compactori marca Mecalac, grup cu care colaboreaza din anul 2014. Din acel an, afacerile societatii s-au inscris pe un trend puternic ascendent, fiind raportata o crestere de peste 60% fata de anul 2013, pana la 14,3 milioane de lei. Potrivit datelor publice, business-ul a continuat sa se majoreze si in anii urmatori, compania incheind anul 2016 cu un rulaj cumulat de 30,3 milioane de lei (+46,37% fata de nivelul din 2015).
Fondata in anul 2007, compania CTE Solution a devenit, in timp, unul dintre principalii furnizori de solutii complete pentru constructii, salubritate, reciclare si exploatarea agregatelor minerale, comercializand o gama completa de utilaje pentru constructii, salubritate, managementul deseurilor, dar si de statii de sortare-concasare. Datorita ariei extinse de expertiza, societatea a fost mai putin afectata de contractia inregistrata in 2016 de piata locala de utilaje pentru constructii si a continuat sa-si extinda activitatea inclusiv in acest sector dificil.
"In pofida scaderii din 2016, perspectivele de pe piata constructiilor din Romania se mentin favorabile. In acest context, pentru 2017, avem in plan o crestere de a vanzarilor, evolutie ce se va datora in special noilor solutii din portofoliu. Un alt domeniu in care venim in intampinarea clientilor este cel al salubritatii (solutii comunale), in care aducem un plus de inovatie si eficienta prin lansarea unui echipament pentru aplicatii multiple: deszapezire, spalare si maturare stradala, transportul deseurilor principale si al containerelor. Acesta poate fi folosit cu succes pe toata perioada anului, aducand beneficii incontestabile utilizatorului final. De asemenea, prin reteaua noastra de profesionisti asiguram suport de consiliere clientilor, de la recomandare pana la punerea in functiune", a declarat Andrei Dumitra, directorul general al companiei.
In prezent, in portofoliul CTE Solution se regasesc marci de prestigiu, precum Powerscreen, Hyundai, Faun, Mecalac, Zoeller, Schmidt, Hüffermann, Meiller, Komptech, Presona, Untha etc. Printre planurile companiei pentru perioada urmatoare se afla consolidarea pozitiei pe segmentul salubritatii si reciclarii si cresterea cotei de piata pe segmentul utilajelor pentru constructii.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
concelex
ness project
viarom
SSAB
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
CDS
BogArt
EDIT-Structural
leviatan
siniat
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
konsent
Arduro
SIGM
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander