Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HUNNEBECK: Circa 21 milioane de euro pe piata locala a sistemelor de cofrare
HUNNEBECK: Circa 21 milioane de euro pe piata locala a sistemelor de cofrare
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 15 Iul 2014 15:51
Piata locala a sistemelor pentru cofrare s-a stabilizat, anul trecut, la circa 21 milioane de euro, in contextul in care sectorul constructiilor din tara noastra si-a continuat declinul, potrivit datelor Hunnebeck Romania. La inceputul lunii iulie 2014, compania si-a schimbat numele, dupa ce timp de mai multi ani a functionat cu denumirea Harsco Infrastructure Romania. "Anul curent marcheaza o noua etapa in dezvoltarea societatii noastre, obiectivele managementului fiind legate de consolidarea relatiei pe care o avem cu clientii sub brandul H√ľnnebeck. Totodata, urmarim in permanenta sa ne adaptam parcul de echipamente la cerintele pietei si sa oferim partenerilor un plus de valoare atat prin calitatea si eficienta sistemelor pe care le punem la dispozitia acestora, cat si prin consultanta tehnica si prin serviciile de proiectare si asistenta in santier, pe care le asiguram pe tot parcursul derularii lucrarilor de constructii", a declarat Mircea Albutiu, directorul general al firmei.
Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, cifra de afaceri a Hunnebeck Romania (Harsco Infrastructure) s-a stabilizat, anul trecut, la 25,5 milioane de lei (aproape 6 milioane de euro).
 
Sisteme de cofrare pentru mari lucrari de infrastructura
In prima jumatate din 2014, Hunnebeck Romania a continuat sa livreze echipamente pentru proiecte incepute pe parcursul anilor anteriori, dar si pentru santiere noi, deschise recent la nivel national. Astfel, societatea furnizeaza sisteme de cofrare si esafodaj pentru reabilitarea liniilor de cale ferata Frontiera - Curtici - Arad si Sighisoara - Atel, pentru construirea ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere