Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home
RET UTILAJE va distribui in Romania macarale pentru teren accidentat Terex Cranes Imprimare Email
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 04 Aug 2020 09:04
Terex Cranes anunta extinderea retelei de distribuitori prin cooptarea RET Utilaje din Romania. RET va oferi linia de macarale pentru teren accidentat Terex Cranes pe intreg teritoriul Romaniei. RET a inceput deja cooperarea cu Terex Cranes pentru unele dintre cele mai populare modele din Romania, inclusiv RT35 si RT1045.
RET Utilaje va acoperi intreaga gama de macarale pentru teren accidentat cu o capacitate de pana la 90 de tone, asigurand servicii de inalta calitate si suport pentru vanzari. „Macaralele pentru teren greu au fost o piata in crestere in Romania in ultimii 5 ani si salutam oportunitatea de a avea o cota de piata semnificativa.” a declarat Viorel Popescu, Director General si unul dintre cei patru fondatori ai RET Utilaje. „Clientii nostri cer produse mai bune pentru a atinge inaltimi si capacitati noi. Versatilitatea macaralelor Terex le va oferi aceasta si multe altele”, a adaugat Codrin Mihaila, director adjunct al RET Utilaje.
Viorel Popescu a adaugat: „Acest parteneriat strategic cu Terex Cranes va dezvolta in continuare o expertiza impresionanta asupra macararelor Terex si a echipamentelor de ridicare. Colaborarea noastra cu Terex, care a inceput in urma cu 20 de ani si este continuata si astazi cu Terex Finlay si Terex Cranes, ne va permite sa oferim clientilor nostri mai multe optiuni si solutii pentru cele mai pretentioase locuri de munca. ”
Stephan Wijkmans, Terex Sales Manager RT Cranes, a declarat: „Sunt convins ca RET UTILAJE, cu multi ani de experienta si cunostinte deosebite pe piata locala, va fi un partener de succes pentru afacerea Terex Rough Terrain Crane. Asteptam cu nerabdare sa lucram cu echipa RET UTILAJE si sa oferim sprijinul potrivit clientilor vechi si noi”.
 
COVID-19ALLBIMVideoConfAC-iulelmas_1octAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
hilti
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere