Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - UTILBEN a livrat in 7 ani peste 1.000 de utilaje marca Sunward Intelligent Equipment
UTILBEN a livrat in 7 ani peste 1.000 de utilaje marca Sunward Intelligent Equipment
Utilaje & Echipamente Publicat de AG&F 12 Iun 2024 13:11
In primavara anului 2024, Utilben a sarbatorit un moment deosebit prin livrarea cu numarul 1.000 de utilaje Sunward. Clientii nostri se bucura de performantele gamei de utilaje Sunward inca din anul 2017, cand compania noastra a devenit importator exclusiv al acestor echipamente in Romania. In doar 7 ani, utilajele marca Sunward au devenit printre preferatele clientilor nostri datorita unui cumul de beneficii, precum eficienta sporita, adaptabilitatea fara egal sau raportul excelent calitate-pret.
 
Sunward Intelligent Equipment Group
Echipamentele de constructii fabricate de Sunward Intelligent Equipment Group sunt recunoscute la nivel global pentru fiabilitatea lor, ocupand locul 50 in topul producatorilor globali de utilaje. De asemenea, Sunward ajuns pe locul 37 in topul Yellow Table 2023 si a primit recent distinctia World-class Excavator Company. Calitatea si popularitatea acestei game de utilaje Sunward este demonstrata inclusiv prin numarul impresionant de distribuitori, mai exact peste 100 de tari si regiuni, compania avand o expansiune globala impresionanta in doar 25 de ani.
Producatorul detine in portofoliu o serie de utilaje pentru constructii, infrastructura, lucrari publice, minerit, demolari sau proiecte industriale. Gama include excavatoare pe senile si excavatoare pe roti, mini excavatoare si midi excavatoare, miniincarcatoare pe roti sau senile, instalatii de foraj, nacele foarfeca si nacele autopropulsate.
 
 
Sunward a adus recent pe piata din Europa o serie noua de excavatoare si miniexcavatoare 100% electrice.
Utilajul cu numarul 1.000 care a fost vandut in luna aprilie de Utilben este un excavator pe senile Sunward SWE 155F. Clientii nostri de la BMT Trans Construct au achizitionat acest utilaj puternic pentru a-si spori productivitatea in proiectele lor de demolari, constructii civile si industriale. Vanzarea cu numarul 1.000 dovedeste increderea pe care clientii Utilben o au in performantele oferite de echipamentele Sunward. Datorita popularitatii in crestere a acestei game de utilaje, Utilben a primit titlul de Best Dealer acordat de Sunward Intelligent Equipment Group datorita celei mai rapide cresteri in vanzari si pentru cea mai mare cota de piata.
 
Principalele avantaje ale achizitionarii de utilaje Sunward
• Tehnologie avansata. Producatorul Sunward investeste semnificativ in cercetare si dezvoltare, integrand tehnologii avansate pentru a imbunatati performanta si eficienta utilajelor sale.
• Dotari premium in varianta standard. Sunward si-a echipat utilajele cu o serie de dotari superioare inclusiv in variantele standard. Aceste dotari includ atasamente, precum cupe de excavare suplimentare sau cuple rapide, sau optiuni de tip instalatie hidraulica suplimentara, instalatie hidraulica pentru debit inalt sau sistem de aer conditionat.
• Componente premium. Alaturi de dotarile mentionate anterior, utilajele Sunward vin echipate cu o serie de componente de la producatori cu renume: Kubota, Yanmar, Rexroth, Cummins sau Kawasaki.
• Productivitate si fiabilitate. Utilajele Sunward sunt proiectate pentru a oferi o productivitate ridicata, reducand timpul de lucru si crescand eficienta in orice lucrare din santier. Fiind construite din materiale de inalta calitate si supuse unor procese stricte de control al calitatii, utilajele Sunward sunt recunoscute pentru durabilitatea si fiabilitatea lor pe termen lung.
• Consum redus de combustibil. Tehnologiile eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, precum motorizarile de top, sistemul hibrid de economie de energie si intretinerea facila, contribuie la scaderea costurilor operationale.
 
 
• Adaptabilitate. Echipamentele Sunward sunt extrem de adaptabile intr-o varietate de conditii de lucru, fiind astfel potrivite pentru multiple aplicatii. Sunward ofera o gama variata de utilaje de constructii, inclusiv excavatoare, mini excavatoare, midi excavatoare, mini incarcatoare, instalatii de foraj si nacele, acoperind diverse nevoi si aplicatii in domeniul constructiilor.
• Confort in operare. Cabinele utilajelor Sunward sunt proiectate ergonomic, oferind un mediu de lucru confortabil si sigur pentru operator, ceea ce contribuie la reducerea oboselii si la imbunatatirea productivitatii.
• Echipamente conforme cu standardele europene. Utilajele Sunward sunt conforme cu standardele internationale de calitate si siguranta, precum si cele ce emisii de dioxid de carbon, indeplinind astfel cerintele riguroase ale pietei globale.
 
Cateva dintre cele mai populare dintre cele 1000 de utilaje Sunward vandute in Romania
Excavatoare pe senile si excavatoare pe roti Sunward, fiecare categorie aduce beneficii unice pentru domenii specifice. Excavatoarele pe roti, precum modelul SWE 155FW de 15,4 tone si 154 de cai putere, sunt ideale pentru lucrari municipale, sau pe suprafete plane, care necesita precizie si viteza de deplasare.
In vreme ce excavatoarele pe senile sunt potrivite pentru lucrari pe terenuri denivelate, lucrari dificile de constructii, demolari si proiecte in cariere de piatra. Gama de excavatoare incepe cu SWE 155F are o greutate operationala de 15.600 de kilograme si un motor Cummins de 125 de cai putere, si se termina cu modelul Sunward SWE 365F care cantareste 35.900 de kilograme si este echipat cu un motor Cummins de 338 de cai putere.
Midiexcavatoarele Sunward sunt ideale pentru sarcini care necesita mai multa putere decat un miniexcavator, mentinand in acelasi timp flexibilitatea si precizia in operare.
 
 
Cel mai mic model este SWE 60UF, cu o greutate de 5.630 de kilograme si un motor Kubota de 49 de cai putere, iar cel mai mare este Sunward SWE 90UF, de 8.750 de kilograme si un motor Yanmar de 62 de cai putere.
Printre cele mai apreciate utilaje de constructii Sunward se numara mini excavatoarele, ideale pentru lucrari de bransare sau intretinere a retelelor de utilitati, precum si pentru constructii sau lucrari de infrastructura.
Adaptabilitatea, usurinta in operare, consumul redus de combustibil si dimensiunile compacte sunt caracteristicile cheie care disting aceste utilaje fata de competitori. Gama incepe cu modelul SWE 08B, avand o greutate operationala de 1.010 kilograme si un motor Yanmar de 10 cai putere, si se incheie cu modelul SWE 35UF, de 3.850 de kilograme si un motor Kubota de 25 de cai putere.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
Arduro
theda mar
strabag nivel 1
Ubitech
ness project
noark
SSAB
MAKITA
konsent
leviatan
siniat
BogArt
rigips
EDIT-Structural
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
quadratum
SIGM

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander