Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Grupul UTI devine TIU si estimeaza afaceri de 160 milioane euro in 2023
Grupul UTI devine TIU si estimeaza afaceri de 160 milioane euro in 2023
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 05 Oct 2023 11:32
Pe 5 octombrie 2023, Grupul TIU aniverseaza 33 de ani de activitate continua pe piata din Romania si din Europa de Sud-Est si estimeaza o cifra de afaceri consolidata record.
Brandul UTI reprezinta o poveste de succes in peisajul economic romanesc, dar chiar si povestile de succes trebuie adaptate periodic la evolutia economica si sociala. Redenumirea UTI in TIU nu este un simplu joc de litere, ci exprima intr-un mod simplu si intuitiv atat schimbari importante, cat si continuitatea viziunii si misiunii firmelor membre.
Astfel, dupa o etapa de 5 ani de restructurari si transformari radicale, cu o noua structura organizatorica, Grupul TIU continua sa se dezvolte in conditii de profitabilitate, stabilitate si rezilienta, toate companiile membre inregistrand performante financiare si operationale remarcabile.
In toti acesti 33 de ani, TIU a reprezentat o adevarata universitate, formand caractere si capabilitati, mii de specialisti, manageri, lideri care in prezent se afla peste tot in economia romaneasca atat in institutii publice, cat si in firme private, care au dobandit experienta si cunostinte de specialitate participand la proiecte complexe in Romania si in strainatate.
Cei mai importanti dintre acestia sunt, insa, cei care au ales sa ramana si sa contribuie, in conditii nu intotdeauna usoare, sa aiba un aport esential la restructurare si crestere, in noua etapa de dezvoltare. Acestora le multumim in mod deosebit.
In prezent, Grupul TIU contine 6 firme operationale, fiecare fiind lider de piata pe segmentul sau de activitate: SC Certsign SA, SC Altimate SA, SC Softrust Vision Analytics SA, SC Electroproiect SA, SC Trident Servicii si Mentenanta SA, SC UTI Construction and Facility Management SA, iar pentru anul 2023 estimam o cifra de afaceri consolidata de peste 160 de milioane de euro din activitati economice bazate pe tehnologie, inovatie si o viziune centrata pe nevoile vitale ale comunitatilor si cetatenilor: securitate, mobilitate, infrastructura moderna si servicii personalizate.
Cele 6 companii distincte reprezinta in prezent o structura mai agila si mai bine adaptata conditiilor pietei si ele vor continua sa dezvolte competentele si valorile de excelenta si inovatie tehnologica ale brandului UTI.
Companiile membre ale Grupului TIU implementeaza proiecte complexe pentru diverse industrii, avand competente extinse, dintre cele dezvoltate recent enumeram: servicii de incredere (semnatura electronica calificata, certificate de autentificare a site-urilor web, sigiliu electronic, marca temporala), securitate fizica si cibernetica, sisteme de control antitero, solutii avansate de analiza video, solutii de turn virtual pentru aeroporturi, solutii de digitalizare a institutiilor guvernamentale, solutii moderne de mobilitate urbana si interurbana, instalatii si constructii, servicii de proiectare si antrepriza generala, servicii de mentenanta preventiva si corectiva.
La 33 de ani de activitate, Grupul TIU este plasat excelent pentru a capitaliza resursele sale umane si pentru a capta marile oportunitati de afaceri existente in prezent si care se vor contura in viitorii 3-5 ani in Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
CDS
strabag nivel 1
quadratum
MAKITA
siniat
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
viarom
Ubitech
ness project
rigips
leviatan
noark
theda mar

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander