Agenda Constructiilor
Joi, 02 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROENEF si ROGBC lanseaza competitia Green Gala Awards, dedicata sustenabilitatii
ROENEF si ROGBC lanseaza competitia Green Gala Awards, dedicata sustenabilitatii
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 05 Oct 2023 10:14
Romania Green Building Council (RoGBC), alaturi de Asociatia pentru promovarea eficientei energetice in cladiri (ROENEF), anunta lansarea Green Gala Awards 2023, evenimentul care recompenseaza excelenta in domeniul sustenabilitatii mediului construit. Competitia vizeaza premierea proiectelor implementate ca urmare a actiunilor si initiativelor inovatoare, care aduc valoare adaugata atat comunitatii, cat si mediului inconjurator.
Pentru profesionistii si pasionatii de domeniu, Green Gala constituie o oportunitate unica de a-si prezenta proiectele si de a fi apreciati pentru contributia lor la crearea unui viitor mai sustenabil.
Categorii de premii pentru excelenta:
  1. Eficienta energetica si sustenabilitate in cladiri;
  2. Economia Circulara in cladiri si materiale de constructie;
  3. Orase Sustenabile;
  4. Educatie si Constientizare in domeniul Sustenabilitatii.
Inscrierile sunt deschise pana in data de 15 octombrie 2023 si se pot realiza direct, la acest link, unde sunt disponibile mai multe detalii despre procesul de aplicare. Inscrierea in cometitie se realizeaza prin completarea formularul din link-urile aferente fiecarei categorii in parte si aplicatiile trebuie depuse in perioada 11 septembrie – 9 octombrie 2023, pe pagina de website dedicata. De asemenea, cei interesati trebuie sa transmita si maximum cinci imagini de inalta rezolutie, alaturi de permisiunea pentru utilizarea lor pe site-ul competitiei. In cazul cladirilor, imaginile transmise trebuie sa fie reprezentative, atat exterioare, cat si interioare, pentru a oferi juriului o vedere completa asupra cladirii care va fi evaluata.
Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la ONE Tower, Etajul 17, Calea Floreasca 165, Bucuresti, in data de 26 octombrie 2023, incepand cu ora 17:00.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
siniat
strabag nivel 1
concelex
leviatan
viarom
theda mar
EDIT-Structural
Ubitech
rigips
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
noark
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander