Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB Romania: Rezultate foarte bune pentru divizia de hale metalice, in 2023
LINDAB Romania: Rezultate foarte bune pentru divizia de hale metalice, in 2023
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 16 Oct 2023 06:15
Lindab Romania inregistreaza rezultate foarte bune in cadrul diviziei de sisteme constructive pentru hale metalice si de panouri termoizolante, dupa o perioada post-pandemica tumultuoasa, cu provocari in ceea ce priveste disponibilitatea materiilor prime si cu preturi explozive, potrivit lui Andrei Sulyok, directorul general al companiei. 
"Pentru ca 2022 a fost un an in care am «sadit un milion de seminte», adica am ascultat mult clienti ramasi in expectativa, ne-am adaptat cerintelor pietei contractate, am construit oferte speciale etc., 2023 a venit cu roade culese pas cu pas, proiect cu proiect. Iar finalul lui 2023 ne va gasi cu rezultate peste asteptari in vanzari. Avand in vedere munca sustinuta a echipei, viitorul suna bine", a declarat managerul Lindab Romania.
In acest an, divizia de hale metalice din cadrul companiei a participat la proiecte interesante, precum Irimia's Trading - reconversia unei cladiri foarte vechi intr-un mall cu o fatada extraordinara, fabrica Automatica - unde a furnizat solutii de placari premium Lindab, Aragon - sistem complet de proiectare, productie si montaj pentru o cladire premium. De asemenea, recent, compania a contractat un alt proiect important, ce prevede constructia unei hale pentru Carpathian Springs in Vatra Dornei si, potrivit lui Andrei Sulyok, surprizele vor continua cu siguranta si in primavara lui 2024.
"Clientii sunt mai atenti la fiecare componenta a ofertei intocmite de Lindab, cer recomandari pe solutii similare livrate in piata si sunt ingrijorati de finantare. Multi vin catre Lindab inainte de obtinerea finantarii, pentru a avea un ordin de marime, insa au in minte o crestere a valorii investitiei pana la momentul obtinerii creditului. Ne facem treaba, acordam atentie identificarii nevoilor clientilor si ofertarii acestora si tot ce este in controlul nostru merge struna. Cat despre oportunitati, as indrazni sa sper la simplificarea procesului de creditare al bancilor si la atragerea fondurilor europene si a investitorilor straini, insa las viitorul sa scrie istoria", a adaugat managerul Lindab Romania.
 
Investitii in pregatirea personalului si eficientizare energetica
Pe segmentul de hale metalice, Lindab Romania investeste in pregatirea angajatilor si in softuri si instrumente de lucru performante, pentru a usura munca acestora si pentru a avea un impact bun in relatiile cu clientii. In 2023, compania a investit 174.000 de euro in implementarea unui sistem de panouri fotovoltaice care sustine consumul de energie electrica in sediul de la Stefanestii de Jos. 
In ceea ce priveste dificultatile intampinate in activitatea specifica, Andrei Sulyok indica o competitie neloiala a furnizorilor de solutii bazate exclusiv pe pret, dar si o dezinformare intentionata cu care se confrunta intreaga piata.
"Piata constructiilor, la modul general, este impanzita de compromisuri mari si mici, in cunostinta de cauza sau din lipsa de cunostinte. In sfera proiectelor industriale de hale metalice, ne confruntam cu solutii bazate exclusiv pe pret si dezinformare voita. Mai mult, sunt vizibile cu ochiul liber politicile de activitate bazate pe volum si nu pe profit/ investitii. «Cireasa de pe tort» o reprezinta judecata adanc impamantenita de tipul «merge si asa» sau ca «stiu eu mai bine ca doar am citit pe net», ceea ce inseamna ca nu este cautata/ apreciata/ luata in considerare opinia specialistilor", a subliniat reprezentantul Lindab Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Ubitech
rigips
Acvatot 2019
leviatan
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
concelex
ness project
quadratum
noark
ERBASU CONSTRUCT
CDS
siniat
strabag nivel 1
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander