Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - NEST-CM COM: Se va deschide un nou punct de lucru in 2011
NEST-CM COM: Se va deschide un nou punct de lucru in 2011
Producatori & Furnizori Publicat de Simona Ene 05 Iul 2011 10:06
In vederea extinderii ariei de acoperire a Capitalei si a zonelor limitrofe, din luna iulie a.c., c ompania Nest-CM Com (Popesti-Leordeni) a demarat activitatea de productie a noii statii de betoane, situata in Mogosoaia (judetul Ilfov).  In prezent, compania efectueaza achizitii zilnice de ciment si agregate, astfel incat aprovizionarea  beneficiarilor sa fie realizata la timp, iar in stoc sa existe - in permanenta - un volum minim de materiale pentru productia a 300 mc de beton in fiecare statie. Pentru conturarea evolutiei pietei specifice, este prezentata, in continuare, opinia directorului zonal de vanzari al Nest-CM Com, Alexandru Crisan.     
Cum va evolua activitatea companiei in perioada urmatoare?
Avand in vedere faptul ca, inca din primele luni ale anului in curs, am inregistrat o majorare cu 8% a cifrei de afaceri, perspectivele de dezvoltare a activitatii in intervalul urmator sunt optimiste. Astfel, pentru 2011, estimam realizarea unor venituri de aproximativ 7,37 milioane de euro (+10% fata de 2010). Desi in 2010 am asistat la o noua reasezare a pietei specifice, precum si la aparitia unor conditii tot mai dificile pentru desfasurarea afacerilor, compania noastra a inregistrat o evolutie optima fata de 2009. Aceasta situatie s-a datorat derularii unui amplu proces de eficientizare, ce s-a materializat prin atingerea unui volum total de productie de 140.000 mc. Datorita parteneriatelor pe care le avem in derulare, precum si ca urmare a contractelor ce urmeaza a fi incheiate in etapa urmatoare, la nivelul lui 2011 ne asteptam la o majorare cu 10% a volumului productiei de beton. 
In ce conditii s-a desfasurat activitatea firmei in 2010?
In cadrul planului de reorganizare interna din 2010, au fost incluse investitii  in vederea eficientizarii tuturor departamentelor din cadrul companiei, principalele aspecte vizand activitatea de productie si cea de vanzari. Astfel, a fost implementat un program complex de gestiune, capabil sa furnizeze date statistice referitoate la fiecare client, dar, mai ales, sa urmareasca fluxul de livrari/incasari, astfel incat sa fie evitate depasiri ale termenelor scadente de plata. Totodata, s-au realizat investitii in vederea imbunatatirii calitatii  betonului, prin certificarea de gradul al II-lea a laboratorului ce monitorizeaza fluxul de productie,  in conformitate cu normativele in vigoare. In consecinta, am efectuat recrutari de personal pentru diverse domenii cum ar fi vanzari, operare si contabilitate.
Prezentati caracteristicile pietei materialelor de constructii.
Deoarece pe plan intern oferta depaseste cererea, in ultima perioada procesul de vanzare se limiteaza strict la presiunea pe pretul materialelor. Pe langa aceasta situatie, lucrarile civile de dimensiuni medii/mari sunt tot mai putine, iar cele de infrastructura au termene de incasare foarte extinse (inclusiv pana in anul 2014). In conditiile date, suntem nevoiti sa efectuam livrari in cantitati mici pentru numeroase proiecte, insa beneficiul acestei abordari este constituit de faptul ca peste 90% din comenzi sunt achitate cu numerar, in momentul livrarii. O alta presiune asupra cheltuielilor de productie este generata de includerea in costul final - la solicitarea beneficiarilor - al transportului, pomparii, incercarilor de laborator etc. Cu toate acestea, putem afirma ca nu intampinam probleme deosebite, datorita unui portofoliu diversificat de clienti fideli.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
siniat
MAKITA
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
ness project
noark
theda mar
EDIT-Structural
CDS
rigips
viarom
concelex
Ubitech
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander