Agenda Constructiilor
Joi, 02 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - UTIL SPC: Afaceri de 75 milioane lei si profit net de 8,6 milioane lei, in 2021
UTIL SPC: Afaceri de 75 milioane lei si profit net de 8,6 milioane lei, in 2021
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 17 Iun 2022 11:11
Util SPC a fost in anul 2021 cel mai profitabil distribuitor de motostivuitoare si alte echipamente de intralogistica din Romania, inregistrand in 2021 un profit net de peste 8,6 milioane RON la o cifra de afaceri care a depasit pentru prima oara in istoria companiei pragul de 75 milioane RON.
Util SPC a confirmat astfel evolutia foarte buna din perioada pandemiei. Infiintata in urma cu peste 20 de ani, la Giurgiu, compania reprezinta o investitie 100% romaneasca. In cele doua decenii si mai bine de existenta firma giurgiuveana a trecut cu succes peste cele mai dificile momente, inclusiv peste marea criza financiara din perioada 2008-2010 si debutul pandemiei de covid.
In anul 2021 piata de intralogistica a crescut cu cca. 20%, clientii manifestandu-si interesul pe toate segmentele. Pe segmentul utilajelor cu motoare cu combustie anul 2021 a marcat trecerea definitiva la standardele Stage V (echivalentul clasificarii „euro” din industria auto). A crescut si cererea din piata pentru utilaje sofisticate precum reach truck-urile, order pickere si VNA-uri (stivuitoare de culoar ingust). De asemenea, piata din Romania incepe sa fie interesata de solutii complexe de automatizare in timp ce piata de inchirieri incepe sa inregistreze o pondere tot mai mare in vanzari. Util SPC este unic distribuitor pentru marcile de utilaje si echipamente de intralogistica Hyundai , Crown si Hangcha . Printre cele mai cunoscute produse distribuite de Util SPC se numara platformele (nacelele) de interior Crown Wave, un produs extraordinar de versatil, preferat de multi retaileri.
Anul 2021 a marcat si inceputul colaborarii cu binecunoscutul actor Serban Pavlu, noul ambasador de brand al companiei, care va ajuta la transmiterea in piata a principalelor caracteristici ale produselor din portofoliul Util SPC.
In ceea ce priveste personalul firmei, numarul de angajati a crescut pana la 73. Au fost deschise noi puncte de lucru si un nou depozit in localitatea Acatari, langa Tg. Mures. In acest moment echipele tehnice ale Util SPC sunt prezente permanent sub diverse forme in zece orase din tara de unde pot deservi rapid tot teritoriul Romaniei. 60% din personalul firmei este de natura tehnica (ingineri, tehnicieni) si se ocupa cu mentenanta utilajelor si oferirea de servicii conexe in cele mai bune conditii.
 
ALLBIMRAWLPLUGhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
strabag nivel 1
MAKITA
concelex
ERBASU CONSTRUCT
noark
quadratum
siniat
leviatan
viarom
CDS
rigips
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
Ubitech
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander