Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - AMRCR: Comerciantii isi roaga clientii sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara
AMRCR: Comerciantii isi roaga clientii sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 15 Mar 2020 14:08
Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) ii roaga pe clienti sa fie cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumpara si ii asigura ca exista cantitati si stocuri suficiente. Organizatia indeamna la solidaritate si la respectarea nevoilor semenilor.
"Stim ca multi dintre voi sunt preocupati in legatura cu efectele raspandirii Coronavirusului (Covid-19). Va intelegem si va impartasim ingrijorarile si va anuntam ca facem tot ce putem pentru ca voi si familiile voastre sa aveti alimentele si produsele esentiale de care aveti nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajatii, clientii si de a asigura disponibilitatea produselor. Lucram indeaproape cu autoritatile, furnizorii si partenerii nostri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri in magazine si pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a caror cerere este ridicata.(...) Dar avem nevoie si de ajutorul vostru. Va rugam sa fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati. Intelegem framantarile voastre, dar a cumpara mai mult decat ai nevoie poate insemna uneori sa ii lasi pe ceilalti fara produsele de care si ei au nevoie. Exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor. Doar impreuna vom avea grija de cei dragi noua si de cei care sunt in varsta sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face fata acestei provocari. Va asiguram ca prioritatea noastra, a tuturor, este sa fim cu totii in siguranta si sa va oferim produsele necesare", afirma reprezentantii AMCMR intr-o scrisoare deschisa adresata clientilor lor.
AMRCR este activa 2003 si are ca membri toate marile retele de supermarketuri si hipermarketuri.
 
ACADCOVID-19TeraSteelbluebeamC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere