Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - RE/MAX Romania organizeaza cursuri online gratuite pentru agentii imobiliari
RE/MAX Romania organizeaza cursuri online gratuite pentru agentii imobiliari
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2020 12:00
Pe durata crizei actuale cauzata de pandemia COVID-19, RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, a decis sa organizeze cursuri online deschise intregii comunitati imobiliare si nu numai, sub umbrela campaniei #solidaritateinimobiliare. Prin aceasta initiativa digitala, RE/MAX isi propune sa ofere atat informatii valoroase livrate de traineri de talie globala, in special pentru profesionistii din imobiliare care vor sa-si aprofundeze cunostintele, dar si recomandari de business avizate sau bune practici profesionale pentru aceasta perioada.
„Ne confruntam cu o situatie fara precedent, in care viata sociala este redusa la minimum, fiind datoria fiecaruia dintre noi sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a preveni raspandirea virusului. Pe de alta parte, perioada de izolare este o oportunitate uriasa pentru a ne dezvolta sau aprofunda competentele si ariile de interes, iar online-ul ne faciliteaza acest demers. In acest context, RE/MAX Romania isi deschide resursele de invatare catre intreaga comunitate imobiliara si nu numai, oferind acces gratuit la un pachet complex de informatii, cunostinte specializate si recomandari profesionale”, a declarat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX Romania.
Cursurile online vor avea o frecventa zilnica (de luni pana vineri), incepand cu ora 14.00, iar temele, speakerii si link-ul de inscriere pentru fiecare curs se regasesc pe pagina de Facebook a RE/MAX Romania. Seria de webinarii va fi sustinuta de trainerii RE/MAX Romania, membri ai managementului companiei, dar si alti invitati, profesionisti in domeniu cu recunoastere si reputatie globala in imobiliare. Printre temele abordate se regasesc atat unele specifice domeniului imobiliar (Contractul de intermediere, Sharing best practice etc.), cat si subiecte de interes general, care isi pot gasi aplicabilitatea si in alte arii (Cum sa-ti tii business-ul viu si atitudinea buna in vremuri de criza, Managementul schimbarii - cum te adaptezi rapid la noua realitate, Remote@Work).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere