Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - SAINT-GOBAIN: Angajator de top in Romania, pentru al doilea an la rand
SAINT-GOBAIN: Angajator de top in Romania, pentru al doilea an la rand
Actualitatea interna Publicat de AG&F 27 Feb 2018 08:17
Grupul Saint-Gobain din Romania a primit pentru al doilea an la rand certificarea angajator de top, se arata intr-un comunicat al producatorului de materiale de constructii, lider al pietei de habitat.
Cercetarea anuala, efectuata de Institutul Top Employers, recunoaste angajatorii de top din intreaga lume: cei care ofera conditii deosebite pentru angajati, dezvolta talentele acestora la toate nivelurile organizatiei si care se straduiesc sa optimizeze continuu practicile de angajare.
„Ne mandrim ca am obtinut din nou certificarea oficiala Top Employers, aceasta fiind o recunoastere a atentiei pe care compania noastra o acorda managementului talentelor si imbunatatirii aptitudinilor angajatilor nostri intr-o organizatie care apreciaza respectul fata de ceilalti, integritatea, loialitatea si solidaritatea”, afirma Fran├žois-Xavier Moser, Delegat General al Grupului Saint-Gobain pentru Polonia, Romania, Bulgaria si Turcia.
Grupul Saint-Gobain a fost recunoscut anul acesta ca Angajator de Top si la nivel european si mondial. Pentru prima data, Saint-Gobain a primit aceasta distinctie si in Argentina, India si Turcia, numarul tarilor certificate ridicandu-se, astfel, la 31.
Certificarea angajatorilor de top este realizata in urma unui proces riguros de analiza. Pentru a fi validate, toate raspunsurile au fost auditate independent, cercetarea verificand practicile de resurse umane implementate de Grupul Saint-Gobain in Romania.
Institutul Top Employers a evaluat activitatea Grupului Saint-Gobain in Romania pe baza urmatoarelor criterii:
- Strategia cu privire la managementul talentelor
- Planificarea fortei de munca
- Procesul de integrare in companie a noilor angajati
- Invatare si dezvoltare
- Managementul performantei
- Dezvoltarea leadership-ului
- Cariera si managementul succesiunii
- Compensatii si beneficii
- Cultura organizationala
„Din cercetarea noastra, am observat ca organizatiile certificate ca angajatori de top in Romania in 2018 au pus pe primul plan dezvoltarea oamenilor si lucreaza in mod continuu pentru a-si optimiza practicile de dezvoltare a resurselor umane. Grupul Saint-Gobain din Romania face parte din acest grup select de angajatori. Dat fiind ca au primit certificarea Top Employers in Romania pentru anul 2018, se pot considera in topul celor mai buni angajatori din lume. Aceasta este o realizare de care pot fi cu adevarat mandri”, mentioneaza David Plink, presedintele Institutului Top Employers.
***
Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 39,1 miliarde de euro in 2016, Saint-Gobain opereaza in 67 de tari si are peste 170.000 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Saint-Gobain, vizitati www.saint-gobain.com si accesati contul de Twitter @saintgobain.
In Romania, Saint-Gobain detine opt activitati (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips si Weber), cu aproximativ 1.500 de angajati si opereaza 11 unitati de productie in opt situri industriale, situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte. Pentru informatii suplimentare, www.saint-gobain.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADCOVID-19TeraSteelC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere