Agenda Constructiilor
Miercuri, 02 Decembrie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - SONDAJ: Impactul Covid-19 asupra pietei de constructii si a sectoarelor conexe
SONDAJ: Impactul Covid-19 asupra pietei de constructii si a sectoarelor conexe
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 15 Apr 2020 08:34
Evolutia pandemiei Covid-19 afecteaza toate domeniile economiei, efectele acesteia urmand a se intinde pe o perioada mai mare de timp, estimata de economisti la unul, sau chiar doi ani. Pentru a evalua impactul pe care il are criza asupra sectorului de constructii, redactia revistelor Agenda Constructiilor si Fereastra a intocmit un comitet de analiza a fenomenului, format din redactori si reprezentanti ai departamentului de marketing, pentru a trata toate aspectele in care pandemia poate afecta sectorul de constructii si domeniile conexe.
Va invitam, astfel, sa raspundeti unui sondaj de opinie realizat in scopul de a reflecta, intr-un mod cat mai fidel posibil, situatia existenta in sectorul de constructii si in domeniile conexe. Rezultatele cercetarii vor fi atent analizate si supuse gratuit spre utilizare autoritatilor locale/ centrale, organizatiilor reprezentative si companiilor din domeniu, in speranta de a-i ajuta sa ia cele mai potrivite masuri si cele mai bune decizii spre a limita, pe cat de mult posibil, pierderile in aceasta perioada dificila.
"Completarea chestionarului nu solicita mai mult de cinci minute, dar beneficiile pot fi nemasurate. Cercetarea este modul prin care ne putem sprijini partenerii, dar si contributia pe care ne-am asumat-o in sprijinul celorlalti in aceasta perioada dificila, in care solidaritatea este cuvantul de ordine. Va rugam sa completati sondajul ori de cate ori ceva semnificativ se modifica, intrucat informatiile actualizate ne permit sa cunoastem situatia reala si dinamica evenimentelor", subliniaza Marius Manea, seful echipei de marketing al revistelor Agenda Constructiilor si Fereastra.
Reamintim ca, in noul context determinat de pandemia de coronavirus, toata echipa redactiei lucreaza la distanta, inclusiv in elaborarea acestei cercetari. Va asiguram ca nu vom intrerupe fluxul de stiri si va vom tine la curent, cu responsabilitate si celeritate, ca pana acum, cu toate stirile din constructii, interne si internationale, dar si cu alte informatii care marcheaza perioada dificila pe care o traversam cu totii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulelmas_1octCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere