Agenda Constructiilor
Sambata, 31 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - AHK: Oamenii de afaceri, ingrijorati de decizia majorarii cu 40% a pensiilor
AHK: Oamenii de afaceri, ingrijorati de decizia majorarii cu 40% a pensiilor
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 23 Sep 2020 13:52
Decizia Parlamentului de a mari pensiile cu 40% reprezinta un risc major pentru economia Romaniei si pune in pericol relansarea economica. O noua crestere in zona bugetara ar trebui sa fie exclusa, in conditiile in care economia sufera deja din cauza pandemiei, sunt de parere oamenii de afaceri ce reprezinta comunitatea germana de business din Romania.
"Cresterea pensiilor, adoptata de Parlament in urma rectificarii bugetare, duce la cheltuieli bugetare nesustenabile si la un deficit bugetar excesiv, deci la o criza financiara care va adanci si mai mult efectele actualei crize. Se pun de asemenea in pericol proiectele de investitii si asa amanate de ani buni. Un buget sustenabil ar da increderea investitorilor in Romania ca amplasament investitional si ar spori competitivitatea tarii. Desigur, ne dorim cu totii, mediul de afaceri, autoritatile si mai ales angajatii si pensionarii, cresterea salariilor si a pensiilor in Romania si un nivel de trai mai ridicat. Dar acest lucru nu se poate face fara studii serioase de impact si fara a tine de cont de actualul context economic", arata o comunicare a Camerei de Comert Romano-Germane AHK Romania.
***
AHK Romania este reprezentanta oficiala a economiei germane si totodata cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania. Infiintata in 2002, AHK numara circa 600 de firme-membre si ofera companiilor o platforma importanta pentru networking, schimb de informatii si experiente. Prin serviciile pe care le ofera si prin evenimentele pe care le organizeaza, AHK Romania sustine activ companiile germane la intrarea lor pe piata romaneasca si este totodata partener al firmelor romanesti interesate de piata germana. 
 
COVID-19ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
rigips
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere